Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Celje...kaj si ogledat? 10.12.2011 19:23:24
|
|
|
|
Goldy
|
Lahko gresta tudi v Zgodovinski muzej - ponavadi imajo dobre predstavitve... Glede kosila pa je kar nekaj dobrih gostiln ob nedeljah zaprtih. Odprta pa je gostilna Hochkraut v Tremerjah.
|
|
RE: Celje...kaj si ogledat? 10.12.2011 23:28:58
|
|
|
|
LuLu
|
Med največjimi atrakcijami za celjane je sigurno njihov grad, potem pa so gostilne Štorman (hotel), Koper,... sprehod ob Savinji je tudi zanimiv in gre kakšna urca za gor-dol, Celjska koča. Šmartinsko jezero. Toliko jaz poznam.
|
|
|
|
RE: Celje...kaj si ogledat? 11.12.2011 10:12:35
|
|
|
|
HuAnita
|
Zelo dobra kosila imajo v Evropi (tudi hotel), predlagam obisk Muzeja novejše zgodovine, ob Narodnem domu (v njem je občina) imaš Knežji dvorec, ki ga obnavljajo, a arheološka klet z ostanki rimske ceste, po katerih se lahko sprehodiš, je že na ogled, potem lahko gresta ob Savinji proti toku, čez cesto, pa kar naravnost, proti bazenom, ta je tik os Savinji nova čolnarna, tudi kavarna notri, pa sprehod nazaj, mimo Muzejskega trga - kjer je nova knjižnica, spredaj proti Savinji tudi kavarnica, potem lahko gresta po Gosposki ulici, najdeta umetniško četrt, po gosposki prideta na Glavni trg, od tam na Stanetovo ulico, potem proti železniški postaji (desno tam je hotel Evropa), če gresta pa po Stanetovi naravnost, pa prečkata prehod, pa orideta do art kina Metropol - delo najbolj znanega slovenskega arhitekta - spodaj tudi kavarnica (tudi nasproti)... Tako da je kar nekaj stvari za videt, na križišču Prešernove in Stanetove (t. i. zvezda, na tleh) - pa se ozri po stavbah (2. , 3. nadstropje) in občuduj okraske na stavbah...
|
|
|
|
RE: Celje...kaj si ogledat? 11.12.2011 22:54:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je Celjan, jaz sem priseljenka , pa sem ga vprašala, zraven starega gradu gori je gostilna pri Kmetec, baje imajo zelo dobro hrano, v centru mesta imaš gostilno Koper, lep sprehod, če je vreme je lahko tudi ob Savinji, čez mesto si pa kar hitro, lepše je pa sigurno v toplejših mesecih, tudi park je takrat lepši. Pa lep izlet po Celju, jaz sem priseljenka iz Ptuja, pa mi je moje rodno mesto še vedno lepše .
|
|
|
|
RE: Celje...kaj si ogledat? 12.12.2011 11:54:31
|
|
|
|
chezAnA
|
Povedala bi le to, da je za na Stari grad potrebno plačati vstopnino (1eur za odrasle, za otroke je zastonj), da ne bo neprijetnih presenečenj. Če rada hodita, bi vama res priporočala sprehod okoli Šmartinskega jezera. Zdaj, ko so to uredili, je res prav simpatično. Morda si privoščita celo hišico v Zelen' Dolu? Potem se ne rabiš več obremenjevati iz gostilnami Je pa tu res več ponudbe poleti, ko si lahko sposodiš tudi un čoln na pedale, pa verjetno še kaj. http://www.smartinsko-jezero.com/ Ali pa mestni park in sprehod ob Savinji. Če ne marata toliko hoditi, pa ne vem Nimam kaj veliko dodati HuAnitinem opisu. Malo pobrskaj tu http://www.celje.si/sl/home Drugače pa bi rada rekla še tole: Zelo luštna ideja, tile izleti, jo bom kopirala, če smem. Kje pa sta že kaj bila?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?