Splišni
|
Mi smo šli čez Srbijo in Makedonijo dol, smo mislili 1. taborit ob Ohridskem jezeru, samo je bilo vreme slabo, zato smo prespali v enem motelu tam. Naslednjič smo spali že v Meteori. Tam je par kampkov, pač kamp kot kampt, men so brez morja vsi isti. Imel pa je bazenček, samo je takrat bilo še bolj deževno. Potem smo šli do morja, sem pozabila, v kateri kraj že, nato pa na zahodno stran Peloponeza (kamp Lefka) in od tam delali izlet v znane kraje na tem koncu (tudi Atene), potem smo šli na vzhod Peloponeza, se spet tam zakampirali (tam je mivka, ki je mi ne maramo, zato tud nismo šli na Halkidiko) in si spet ogledali, kar je bilo v tem koncu za videt, nato pa smo šli na Lefkas, tam bili par dni, nato se vračali čez Albanijo (rodeo), kjer smo tud misli kampirat, samo smo se prej premalo pozanimali, kje, in smo se zato pač samo skoz peljali, šli čez Črno goro (kjer nismo našli nobenega primernega kampa ...), zato smo šli potem še malo na Pelješac v Divno, za ene 2 dni. Ma moram najti blok z zapiski, pa bom lahko malo bolj natančno napisala, kaj je kje za videt pa v kerih kampih smo bili. Izbiramo pa mi poceni kampe, majhne, pa so bili res vsi tako zelo luštni, s fletnimi plažami, ljudje prijazni, res poceni, po 20 evrov za 2 odrasla + 1 otrok in kombi. Pa res vsi kampki so bili super fletni, prostopra kolikor hočeš, noben te ne umejuje, nobenih določenih parcel pa tega sranja. Super.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 27.2.2011 14:37:05 >
|