Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ce imate pliskote odvec .. 13.12.2006 21:54:27
|
|
|
|
Katrin
|
Super!!! Eno vrečo sem že odnesla v vrtec, pa še kaj bi se našlo. Se slišiva na ZS lp, katrin
|
|
RE: Ce imate pliskote odvec .. 13.12.2006 22:01:39
|
|
|
|
triša
|
A niso rekli, da na pediatriji ne sprejemajo pliškotov ,mislim da sem to prebrala tukaj na forumu. Je ena hotla nest tja pa jih niso vzeli.
|
|
|
|
RE: Ce imate pliskote odvec .. 13.12.2006 22:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
trisa, se je tdui meni cudno zdelo .. ampak na listu, ki krozi okoli, je bilo se posebaj napisano, da jih bodo oprali in dezinficirali sami. Zdaj ne vem tocno, ali jim jih bodo podarili kao za NL, ali bodo po oddelkih. Ampak mislim, da bodo celo za darilo za vsakega bolnika .. Lahko pa jutri se enkrat vprasam. LP, Ribica
|
|
|
|
RE: Ce imate pliskote odvec .. 13.12.2006 22:11:55
|
|
|
|
triša
|
A rablene pliškote bodo za darila dali ? Me prav zanima.
|
|
|
|
RE: Ce imate pliskote odvec .. 14.12.2006 8:23:40
|
|
|
|
crci06
|
men se pa to ne zdi nič narobe... glede na to, da za kliniko (in druge državne stvari) zbiramo z dobrodelnimi prispevki, si lahko mislimo, da verjetno PeK ne bo kupovala novih pliškotov oz. drugih igrač za obdarit otroke. Pa tudi mamice same dobro vedo, katerega lahko podarijo naprej, kateri pa so že zmahani... poznam primere, ko so dobile 4 enake pliškote s telegramom... taki so povsem primerni, če jih operejo in dezinficirajo, pa da si ga lahko otrok domov odnese... No, pač, vsak ima svoje mnenje, sama pa mislim, da taka darilca, RK in Karitas niso smeti, da bi tja odvažal razpadajoče stvari. Stvar presoje. Tako akcijo podpiram.
|
|
|
|
RE: Ce imate pliskote odvec .. 14.12.2006 8:47:38
|
|
|
|
bini
|
ej Ribica - a veš katere dolenjske OŠ - morda je tukej blizu nas, da ne bom v ljubljano vozila... hvala! papa
|
|
RE: Ce imate pliskote odvec .. 14.12.2006 15:03:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bini, pojma nimam Sem preverila se enkrat - nikjer nic ne pise, da bi jih podarjali za darila itd., samo kao da ce imamo pliskote odvec, da naj jih podarimo in pricaramo nekomu nasmeh. Imamo ze tolk nekih dobrodelnih zadev, da ze vse pomesa clovek. Ta teden je namrec dobrodelni teden, pa prodajajo prostovljke izdelke, ki so jih naredile, pa Zvezda je donirala neke minjone, pa danes ena druga slascicarna torto, vceraj se krofe .. in se zbira denar za otroke iz slabse situiranih druizn. Sola potem se tem denarjem nakupi igrace in mislim, da obdarimo cca do 100 otrok. Tako da kar se tega tice LP, Ribica
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?