|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cartanje otročka
25.5.2006 16:07:51   
Maleal
Zanima me kdaj so se vaši user posted image  začeli cartat?Naš je star 10 mesecev in ko ga k sebi stisnem da bi ga malo pocartala se vstran tišči ali pa me začne ščipat in se odrivat.user posted image  Saj se pri nobenem noče cartat,a pri mamici in atiju bi pa se lahko malo.Kaj pravite? Ne vem če je to zaradi tega ker se ni dojil??

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cartanje otročka
25.5.2006 16:16:41   
fricka
Ne se sekirat. Tudi moja se pri enem lestu stiska samo kadar njej paše. Se pa rada žgečka in na vse načine mečka.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
25.5.2006 16:21:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2006 16:30:52   
tina104
Ne se obremenjevat, da bi dojenje kakorkoli vplivalo na cartanje ali necartanje. Eni se radi cartajo, eni pač ne. Naš se včasih ful stisne k meni, včasih pa bi tudi rad samo akcijo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2006 20:06:31   
Anonimen
Malo Mič še vedno dojim, stara je 10m, crklja se pa samo za ta velike praznike.....skoraj nikoli.

Samo po cepljenju je bila ca. dva dni bolj crkljiva, drugače pa se tudi noče ali nima časa....user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2006 20:45:07   
Dadi
Naša ta velika se nikoli ni hotela kaj dosti crkljat. Zdaj ko je stara 2 leti pa pride včasih k meni in se stisne in pravi: Moja mami, moja mami. Ta mali je pa star 8 mesecev je pa tak crkljivček in se kar k vsakemu stiska. Pa sem oba dojila oz. ta malega še dojim. Tako da to ni merilo.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2006 21:23:52   
Naja31
No, pri nas imamo pa enega hudega crkljvačka.
Pride do mene, me objame in nasloni glavico na mojo nogo. Ful je srčkan user posted image
Spimo pa itak samo tako, da sva skupaj stisnjena.

Mislim pa da to nima veze z dojenjem. Eni se pač full crkljajo, drugi ne.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2006 21:54:25   
rija
Moj bo star 5 mesecev, nedojen, pa je že pravi cartek. Se zelo rad stisne k meni....user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2006 22:14:53   
Jančika_
Pred kratkim, recimo mesec in pol nazaj, pa še to se stisne k meni za sekundo ali dve. Star bo pa 22 mesecev...pa dojen je bil. Pač tak karakter...

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2006 8:26:08   
Matej@
Naša user posted image  je stara 8 mesecev, pa se je tudi začela stran odrivat. Pa je bla do 6.meseca polno dojena, zdaj pa še vedno zjutraj in zvečer. Tut zjutraj v postelji, ko jo vzamem k sebi in podojim, ni nič od tistega jutranjega crkljanja, ki ga omenjajo ene mamice - pr nas vstanemo takoj, ko se najemo user posted image  .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2006 9:14:18   
thunder
Tisto čisto pravo zavestno cartanje pride kasneje (po enem letu), dojenje pa ni merilo za to.

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.5.2006 15:49:22   
mujcek
naša dva nista bila dojena in se vedno bolj cartata, sedaj sta stara 6 mesecev in včasih glavo samo naslonita in bi verjetno kakšno uro lahko tako slonela user posted image

To je tako-eni so carteki, drugi pa pač ne!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
27.5.2006 22:59:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!