KIRA
|
živijo - jaz sem ga imela zato, ker je moja mala več mesecev bila narobe obrnjena - oz. se temu reče medenična vstava. je bla ene 3 ali 4 mesece v istem položaju. se ni skoraj nič obračala, le brcala je ko hudir. no, meni je G rekel, da bom v 90 % imela CR, da se pa bodo dokončno odločili v bolnišnici. sem morala iti en dam pred rokom noter - mi je G dal napotnico. potem ko so me priklopili na CTG in vse ostalo, so rekli, da baje da imam popadke, ampak jih nisem čutila. na UZ so pa potrdili, da je mala narobe obrnjena in da moram not ostat. in to je bilo to. nisem več šla domov, naslednji dan sem pa že imela OP. moja štručka je točno na rok privekala na svet s pomočjo zdravnikov. je pa svinjarija, ker je prišlo med CR do komplikacij, pa mi noben ni prišel kaj povedat, čeprav sem spraševala. niti sestre niso hotele nič rečt. zgleda da sem imela veliko izgubo krvi, ter razpok mehurja. pa narkoza ni bila dovolj, zato so jo zgleda ponovili in sem bila skoraj cel dan "odsotna", tako da niti moje punčke nisem videla do drugega dne. sem bila na celem kupu mašinov inšlaufov, pa kateter sem imela v mehurju, tako da 3 dni praktično sploh nisem mogla vstat. ampak da bi mi kdo kaj povedal- bogneda. tako po ovinkih sem zvedla, vsaj približno, kaj je blo. za malo mi pa tudi niso povedali, da je popkovnico imela ovito, to sem prebrala šele v odpustnici. pojma nimam, kako so jo ven dobili, oz. obrnili - baje da otročka v trebuhu obrnejo med CR, ni pa nujno. pa da mož ne sme biti poleg je tudi svinjarija. če je katera gledala RTL - Mein baby- pri vseh CR so dajali samo delne narkoze, partner je pa bil poleg in je celo popkovnico lahko prerezal. Se vidi, da smo še 50 let za Evropo!!! Probam pozabit to grozno izkušnjo, ker moram še zmeraj jokat, ko se spomnim, kako je bilo hudo. Se probam koncentrirat na mojo zlato punčko, ona je moje vse, moj sonček. Ne probam mislit, kako sem jo dobila, pač pa da je vesela in zdrava in da jo imam najraje na svetu. :love::love::love::love::love: (oprosti da sem se tako razpisala - zadeve še nisem predelala)
|