|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Carski rez-NUJNO!
29.11.2005 13:44:42   
Anonimen
Punce, ki ste imele carski rez,
kakšno anestezijo so vam dali, splošno ali epiduralno? Kolegici so dali na voljo, da se odloči!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Carski rez-NUJNO!
29.11.2005 13:45:58   
Lumpi
Meni so dali splošno (nič na izbiro).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2005 13:49:37   
usa
isto kot Hubabuba rodila sem v Celju.

< Sporočilo je popravil usa -- 29.11.2005 13:55:07 >

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2005 13:54:57   
Klarissa
naj izbere epiduralno. bo lahko otrokeca takoj videla:)

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2005 13:59:50   
dory
men so dal splosno ker se je ful mudil...ce bi mela na voljo zbirat bi se definitivno odlocla za epiduralno...ker me se dones zalosti,ker nisem slisala tisti prvi jok in vidla svojga mulckauser posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2005 14:00:35   
Anonimen
Meni splošno, pa nihče me ni nič vprašal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2005 14:03:24   
sharpy
Jaz sem rodila v Postojni 15 dni nazaj in so me vprašali če želim spati ali biti budna med carskim.
Izbrala sem epiduralno, tako da sem bila ves čas budna in so mi takoj pokazali našega user posted image .
Če bi se morala še enkrat odločit, bi se enako odločila.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2005 14:11:16   
mojcadamijan
Tudi mene niso nič vprašali, ker je šlo že za vprašanje življenja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2005 14:18:30   
Jessy
Jaz sem imela na izbiro! Odločila sem se za epiduralno in ni mi žal. Rodila sem v PO in zraven pri CR je bil lahko tudi moj mož! Drugače sem pa opisala svojo izkušnjo na Nosečnost in porod, kjer je odprta tema Vse o CR.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2005 15:11:25   
jagoda
Epiduralno oz. spinalno natančneje. Je ful boljš, ker takoj vidiš otroka in slišiš jokec... Nepozabno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.11.2005 15:26:45   
PBJ
Imela sem epiduralno anestezijo in ni mi žal.
Sem pa takoj sama izrazila željo.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.11.2005 16:02:27   
mojcapr
Me niso ne prvič na drugič nič vprašali, mogoče pa me bodo tretjič. Imela sem splošno. No pač spiš in ko se zbudiš si v novem svetu, jaz sem imela ful grozno hudo mrzlico prvič in drugič in to je bojda od anestezijeuser posted image .
Po moje je ful lepo ko vidiš takoj otroka in slišiš njegov jok, če pa so kakšne komplikacije z otrokom pa po moje tudi ni tako fajn.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.11.2005 16:12:37   
nejcko
Mene prvič niso nič vprašali, ker je bil urgenten CR. Drugič pa sem dva dni ležala v porodnišnici in čakala na CR (no, oni so sicer še kar upali, da bo šlo po naravni poti), pa me niso nič vprašali in sem bila spet pod polno narkozo.
Meni je v bistvu kar v redu tako, ker če bi šlo kaj narobe ali z otrokom ali z mano, uf ... raj ne bi vedela.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.11.2005 16:18:08   
tina104
splošno sem imela, sem razmišljala, da bi bilo bolje, če bi bila epiduralna, da bi lahko otroka takoj videla. Po drugi strani pa je tudi tako bilo v redu, so mi pač otrokeca prinesli kasneje, tudi nisem veliko zamudila.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.11.2005 18:17:35   
ja_ni_ka
Meni prvič tudi splošno, dugič pa je šlo naravno, če pa nebi šlo bi pa hotla spinalno obvezno user posted image .

Jaka in Nika sta moja sončka dva

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.11.2005 19:21:09   
cmokec
Hotela sem epiduralno, dobila pa splošno.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu ja_ni_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.11.2005 19:50:58   
bobek05
Meni nihče nič ni omenil, da je možno izbirat. Šele ko sem prišla ta zadnjič h G in je bilo zmenjeno, da bo CR, mi je SESTRA rekla, da naj vzamem spinalno in to sem tudi omenila mojemuG (ki je bil tudi moj porodničar).. 1 dan pred CR sem prišla v bolnico in takrat je k meni poslal anesteziologinjo, ki mi je vse razložila - kako bo potekalo. Do zadnjega nisem vedela kaj naj, ampak želja, da bi videla svojega sončka, ko bo prijokal na svet, je bila premočna... Te odločitve NIKOLI v življenju ne bom obžalovala. Ležala sem na operacijski mizi in jokala od sreče, ko sem zaslišala njegov jok in še toliko bolj, ko so mi ga nekaj sekund kasneje pokazali. Teh nekaj trenutkov mi nihče ne more vzeti in nosila jih bom v svojem srcu dokler bom živa.

Če bo naslednji porod spet CR, se bom 100% zopet odločila za spinalno.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.11.2005 20:35:23   
Pia67
Moj ginekolog je celo insistiral, da je bila spinalna. Mesec dni pred CR sva se dogovorila in rezervirala anastezista. Če je splošna anastezija, morajo poseg narediti v 10-15 min zaradi otroka. Splošno uporabljako takrat, ko po naravni poti med samim porodom ne gre. In je logično, da porodnico ne sprašujejo ali bi to ali ono. Gre za minute. Tudi sam blok ni čisto simpl, terja natančnost anastezista. Ginekolog je komentiral, da bom imela od spinalne veliko več in da se lahko med posegom pogovarjamo itd.
In tako je tudi bilo.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.11.2005 20:48:36   
giga
Na žalost me ni noben nič vprašal, pa sem imela splošno. Definitivno bi raje epiduralno, ker sem strašno fouš mamicam, ki so takoj pocdrkljale svoje sončke.

Carpe diem!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.11.2005 20:57:52   
mammy26
RODILA SEM V CELJU, IMELA SEM MOŽNOST, A PO VSEH TISTIH STVAREH V OPERACIJSKI... IN ŠE TO, DA MI JE MALO PRED TEM POVEDALA KOLEGICA, DA NJEJ NI ZAGRABILA..... PA KAJ BI SE MUČILA. IMELA SEM TAKO SPLOŠNO, PA MI JE ŽAL SAMO TOLK, DA JE NISEM MOGLA SLIŠATI IN TAKOJ OBJETI.

JO PA ZATO SEDAJ BOLJ CARTAMO.

(odgovor članu giga)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.11.2005 23:59:30   
KODA
Spolšno(2x).Pa nobeden me ni nič vprašal.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.