Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Canesten - brez recepta? Nujno! 11.8.2005 12:53:17
|
|
|
|
JASNA D
|
Kremo lahko dobiš brez recepta, o ceni pa ti ne vem nič povedat. Jaz sem jo uporabljala tudi med M. Jasna
|
|
|
|
Canesten - brez recepta? Nujno! 11.8.2005 12:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot pravi Jasna.
|
|
|
|
Canesten - brez recepta? Nujno! 11.8.2005 12:54:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, že šibam ponjo! :zmeden:
|
|
|
|
Canesten - brez recepta? Nujno! 11.8.2005 13:02:31
|
|
|
|
TaRe*
|
Dobi...stane pa približno 970 sit.
|
|
|
|
Canesten - brez recepta? Nujno! 11.8.2005 13:38:44
|
|
|
|
Vanja-7
|
A mi katera razloži za kaj se uporablja ta krema.
|
|
|
|
Canesten - brez recepta? Nujno! 11.8.2005 13:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Za glivične infekcije. Dobi se v več oblikah. Za nožnico ponavadi pride v obliki svečk (če ima ženska beli tok), za zunanje spolovilo je pa v obliki kreme. Lahko se pa krema uporablja tudi za npr. glivice na nogah. Deluje na isti princip kot jogurt, uničuje glivice in vrača naravno kislost v nožnico.
|
|
|
|
Canesten - brez recepta? Nujno! 11.8.2005 13:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Svečke mislim da ne. Če imaš močan beli tok, ki izgleda bolj sirasto in je bele ali rumenkaste barve, bi bilo dobro, da stopiš do G. Ta pregleda izcedek, da vidi, če je res glivično vnetje in ti predpiše zdravilo. Jaz sem šla prvič, ko sem dobila to vnetje k G., potem se mi je pa še velikokrat ponavljalo in je rekla, da si lahko tudi sama pomagam, tako da v navaden jogurt pomočim tampon in si ga vsavim v nožnico za pol ure. To naredim enkrat do dvakrat na dan in ponavljam tri dni. Potem se stanje bistveno izboljša. Včasih pa tudi kar na vložek nalijem malo jogurta, pa dam v hlače in gor. Saj vem, da se sliši čudno, ampak je bolje tako ukrepat, kot da se vnetje kam razširi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?