Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 3.12.2009 20:39:38
|
|
|
|
end1
|
jst ga mam in sem kar zadovoljna z njim, on z mano manj, ker ga stalno guram. Sušim bol malo, ker mi ni lepše, ko da se perilo suši na zraku, če je pa megla in dež, pa je super.
|
|
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 3.12.2009 20:51:02
|
|
|
|
anajmad
|
Moja svakinja in sodelavka ga imata in sta zelo zadovoljni z njim. Zdej ga je še kupila kolegica????
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 3.12.2009 21:13:00
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz ga imam, ampak sušilec bolj redko uporabljam. Mene je serviser, ko ga je prišel priklopiti, opozoril, da ti 2-v-1 niso namenjeni stalnemu sušenju, ampak bolj redkemu. Jaz raje posusim perilo na zraku, ker se mi zdi, da se v sušilcu (vsaj otroške obleke) preveč skrčijo in znucajo. Občasno sušim rjuhe, brisače, ...
|
|
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 3.12.2009 22:32:33
|
|
|
|
Blacky24
|
Jaz ga imam in ga redno uporabljam. Tudi šušilec zadnje čase dela non stop, ker nimamo balkona in nobene druge možnosti da bi kako drugače posušili perilo. Oblačila se niti ne uničijo, vsaj nam se do sedaj niso, niti vskrčila res pa je, da jih sušim narobe obrnjena ter na nižji temperaturi pa raje kakšno minuto dlje. Drugače sem pa s samim strojem zadovoljna, čeprav če je možnost je boljše imeti vsakega posebej, sploh če se sušilec veliko uporablja, mi pač nimamo te možnosti zaradi prostora.
|
|
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 4.12.2009 1:14:44
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ..mislim, da je Alise al neki tacga..a ga katera ima in je zadovoljna z njim? danes sem na obisku imela serviserja za pralne stroje in ga povprasala kako kaj z novimi.. kaj se splaca in kja ne.... Izogibajte se Candy-ja mi je rekel... in na drugih obvezno pogledajte nalepko odzadaj kje je narejen.
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 4.12.2009 8:46:04
|
|
|
|
bučkabb
|
ja le zakaj, ker je serviser druge znamke sicer pa so večina vsi narejeni na kitajskem, tajvan japonska koreja, .... če ne celi pa deli, pol jih pa pri nas v evropi sam sestavljajo....
|
|
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 4.12.2009 23:20:52
|
|
|
|
tofsi
|
Imela sem pralno sušilni Candijev stroj pred 13 leti. Že pri nakupu so mi odsvetovali in mi svetovali, da naj kupim ločeno. Ker nisem imela prostora za ločena stroja (zaradi mansarde tudi na pralnem stroju sušilc ni imel prostora) je bilo bolje 2 v 1 kot nič. Sušila sem lahko samo polovico opranega, sušenje je bilo dolgotrajno, in iz sušilca so bile precej zmečkane cunje. 2x sem zamenjala programer, kar je bilo zelo drago - 1x še v garanciji. Sedaj imam ločeno - Boschov sušilc se z prejšnim ne mora primirjat, je pa res, da je najbrž tehnologija pri candiju tudi napredovala.
|
|
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 4.12.2009 23:27:14
|
|
|
|
Leela
|
Jaz ga imam, mi je vredu. kako se kvari ne vem. Trkam, da ne zvem prekmalu. ko perem cunje dam centrifugo največ na 8 (program za sintetiko), ker drugače so preveč zbite in zmečkane cunje. obesim za kak dan, da gre malo vlaga ven in šele nato sušim. zunaj se itak ne posuši. Kaj a ti je že žal, da si kupila?
|
|
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 4.12.2009 23:33:39
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Kaj a ti je že žal, da si kupila? zelo
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 4.12.2009 23:46:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: tofsi Imela sem pralno sušilni Candijev stroj pred 13 leti. Že pri nakupu so mi odsvetovali in mi svetovali, da naj kupim ločeno. Ker nisem imela prostora za ločena stroja (zaradi mansarde tudi na pralnem stroju sušilc ni imel prostora) je bilo bolje 2 v 1 kot nič. Sušila sem lahko samo polovico opranega, sušenje je bilo dolgotrajno, in iz sušilca so bile precej zmečkane cunje. 2x sem zamenjala programer, kar je bilo zelo drago - 1x še v garanciji. Sedaj imam ločeno - Boschov sušilc se z prejšnim ne mora primirjat, je pa res, da je najbrž tehnologija pri candiju tudi napredovala. očitno ni, ker imam enake težave kot ti pred 13 leti. Ne morem verjet, da sta mi 10 let star Gorenjev pralni stroj in še kakih par let starejši gorenjev sušilec služila bolje. Da ne rečem, kakšna je ven prišla posteljnina, ko sem jo dala prat in sušit točno po navodilih - ma krava ne bi mogla tko prežvečit no...Še parni likalnik ni bil kos temu...
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 4.12.2009 23:50:07
|
|
|
|
Leela
|
ja saj zato dam centrifugo največ na 8, kakor je več so cunje po sušenju čist zmačkane.
|
|
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 4.12.2009 23:50:40
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Jaz ga imam, mi je vredu. kako se kvari ne vem. Trkam, da ne zvem prekmalu. ko perem cunje dam centrifugo največ na 8 (program za sintetiko), ker drugače so preveč zbite in zmečkane cunje. obesim za kak dan, da gre malo vlaga ven in šele nato sušim. zunaj se itak ne posuši. Kaj a ti je že žal, da si kupila? kateri program za sušenje pa potem izbereš? Tisti za bombaž meni potem skoraj zažge cunje, če pa izberem časovno sušenje je pa spet hitro preveč...
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 4.12.2009 23:53:40
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ja saj zato dam centrifugo največ na 8, kakor je več so cunje po sušenju čist zmačkane. a v tem je torej "catch"? Jz jo sicer tut na programu za bombaž zmanjšam na 10 (1000 obratov), ampak očitno je tut 10 preveč
|
|
RE: Candy pralno/sušilni stroj 5.12.2009 7:53:40
|
|
|
|
noranate
|
mami je imela prejšnji Candy pralni stroj 12 let brez popravila, razen gumo na vratih je enkrat zamenala, ker je preperela. Prala je pa z njim vsak dan, saj nas je bilo takrat 7 pr hiši. Pred dvema letoma je kupila novga spet Candy in je zelo zadovoljna, jaz imam pa Gorenje, Je star4 leta, serviser pa je bil pr men že devetkrat. Hvala bogu na 5 let garancije , ker je zamenjano vse, od črpalke, filtra, bobna, .... Še eno leto je v garanciji, je pa že čist obnovlen, upam da bo še kaj delal
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?