Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Campingaz kuhalnik in žar 26.7.2012 11:51:48
|
|
|
|
Angel_Tian
|
Mi imamo sicer električnega, da ne vozimo s sabo še plinske bombe, ampak moja starša imata pa točno takega kot na sliki. Super je, lahko vse možno pripraviš gor
|
|
RE: Campingaz kuhalnik in žar 26.7.2012 12:45:29
|
|
|
|
tintin
|
amapk še boljši je pa CADAC-ov (dobiš v merkurju)...žar plata je iz dveh delov (ena gladka in globoka za zelenjavo, krompir, ribo, šmorn...) ena pa narebrena...pa lahko na eni pečeš drug plin imaš pa za kuhat... http://www.speci.si/spletna-trgovina/zari2/plinski-zar/?izdelek=56 preverjeno dober, imamo ga že 3 leta in je super.
|
|
|
|
RE: Campingaz kuhalnik in žar 26.7.2012 12:47:50
|
|
|
|
yenny
|
Mi smo ga kupili lansko leto. Smo ga potem že vmes večkrat uporabili-pozimi je mož na balkonu spekel čevape in ostalo kar pač paše na roštilj in je bilo odlično! Je res,da rabiš s seboj vzeti plinsko bombo,to pa mislim,da je tudi edini minus.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Zdrava prehrana.
пеперутка16
Se prehranjujete zdravo?