|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Camino de Santiago
24.6.2008 21:42:48   
Anonimen
Camino. Načrtujem to pot. Za prihodnje leto. Peš. Popolnoma sama.

Če jo je kdo že prehodil, bom zelo vesela, da se mi javi na ZS... da z mano podeli izkušnje...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Camino de Santiago
25.6.2008 0:23:41   
SasMami2be
Čav,
za dobro popotnico je knjiga od Shirley Maclaine Camino.
Zeelo dobra!
Sama bom tudi enkrat šla. Sam se mi zdajle mudi rodit. user posted image
Saj ni važno kam greš. Važno je, da veš, ZAKAJ greš.
Vsa sprememba je v tebi. Odločitev.
Pot po Caminu je zgolj en stimulans in motivator. Karkoli boš iskala tam, lahko najdeš tu oz. v Sebi.

Sama veš kako in kaj.
Iz srca veliko sreče in vedi, da je vedno vse tako kot mora biti!
Potem pa se kaj oglasi ko se vrneš. Zelo rada bi slišala o tvoji izkušnji.

Cel kup potopisnih večerov o svoji poti po poteh Alkimista - Camino pa je po Sloveniji imela Eli Trobec (031/679 775).
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2008 20:41:21   
Jančika_
Nekaj sem ti menda že napisala pred časom, ampak se ne spomnim, kaj. Javi, če te kaj konkretno zanima. Meni je bil pri pripravah najbolj v pomoč Nace Novak, novinar. V Primorskem glasu je izhajal njegov potopis (najdeš menda tudi na netu; jaz sem se z njim pogovarjala prek mejla). Knjiga od MacLainove mi je bila pa čisto mimo, ampak res; pojma nimam, zakaj jo ljudje tako hvalijo. Ampak ljudje smo različni in nam potegnejo različne stvari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2008 21:42:09   
Primoza
Za dolgo peš pot je najbolje hoditi daleč peš. Posebno zaradi tega da se navadijo razne vezi in kite, ki vedno zaostajajo za mišicami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?