|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 12:54:01   
teja++
Ojla!
Sem v 32 tednu in že razmišljam, da bom počasi začela kupovati cunjice za mojo pikico. Sprva sem mislila iti v BABY CENTER, pa mi je kolegica svetovala naj grem raje v H&M v Ljubljano. Baje, da so tam ful nižje cene cunjic za dojenčke. Kje pa ve kupujete?
lp in lepo nosečnost vam želim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 13:01:56   
Anonimen
Zadnjič sem bila v Baby centru pred razprodajami in sem bila prav presenečena, da sploh nimajo več tako drago. Bilo pa je to v Kranju. Gledala pa sem za 3 leta, za dojenčke pa ne bi vedela. V H&M imajo super fletne stvari, kvalitetne in ne preveč drage. Tudi v C&A v Avstrijo se izplača iti. Tam je vse skupaj še malo ceneje.

(odgovor članu teja++)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 13:11:06   
muki1
Po mojih izkušnjah: H&M.
Je Baby-center malo predrag, itak prerastejo te majhne številke kot bi mignil,pri nas se je pri 80 ustavilo.

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 13:28:33   
tina104
HM se mi zdi kar ugoden, drugače pa če boš pohitela, so sedaj še razprodaje, mogoče najdeš kaj - zdaj se splača tudi v drugih trgovinah, npr. Mothercare, BC, ker drugače se mi zdita ti dve trgovini dragi.
Veliko lahko najdeš tudi v kakem Mercatorju ali Intersparu.

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 13:44:35   
2ursae
žal v BC oblekice za novorojenčke niso na razprodaji, v H&M pa še nisem pokukala, imam pa namen.

Je pa res, da čakam, da bodo v trgovinah dobili jesensko robo, ker bo moj :duda: septemberček in bo za na sprehode potreboval toplejša oblačilca. Zaenkrat se prodajajo bolj kratki rokavčki in hlačke.
Sem pa bila pred kakšnim tednom dni v H&M v Grazu in so tudi že imali jesensko robo :bravo:, za novorojenčke pa so bili bolj slabo založeni :(.

Uživaj v nabavkah in pozdravček :muca:

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 13:54:53   
babylove
V H&M Mb so imeli pred 14 dnevi samo 3 cunje za dojenčke znižane.

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 14:27:37   
kati1
ojla

v H&M imajo znižane sam cunjice za večje otroke - za novorejončke pa ne (vsaj 1 teden nazaj, ko sem bila jaz tam) in izbira je precej manjša kot v BC. Lahko pa poskusiš tudi v Emporiumu!
Pa pohiti, dokler so še razprodaje. Jaz sem kupila v BC 2 tedna nazaj vse 40% znižano :sloncek:

lp, K

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 14:43:58   
mimica
V H&M se ful splača, pa še meni imajo najlepše cotice. Take z miki miško, snoopyijem, zraven pa kapice. Npr. komplet plišasti z dolgimi hlačami ter jopica z kapuco 1990 sit. Jaz grem zelo rada tja, saj imajo res lepe stvari. pa še materiali so super.

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 15:56:56   
mujcek
Ko ste že pri cunjah, ravno v tem tednu sem kupovala nosečniška oblačila v H&M in me je tako razkurilo, ko sem videla, da je poletna kolekcija znižana, ampak poletna kolekcija za nosečke pa ne :hudicek::hudicek:

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 21:24:48   
Anonimen
mujcek, to sem tudi sama na žalost opazila v C&A. Nosečniška oblačila niso bila znižana, vse naokoli pa same poceni stvari.

(odgovor članu teja++)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?