|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 12:54:01   
teja++
Ojla!
Sem v 32 tednu in že razmišljam, da bom počasi začela kupovati cunjice za mojo pikico. Sprva sem mislila iti v BABY CENTER, pa mi je kolegica svetovala naj grem raje v H&M v Ljubljano. Baje, da so tam ful nižje cene cunjic za dojenčke. Kje pa ve kupujete?
lp in lepo nosečnost vam želim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 13:01:56   
Anonimen
Zadnjič sem bila v Baby centru pred razprodajami in sem bila prav presenečena, da sploh nimajo več tako drago. Bilo pa je to v Kranju. Gledala pa sem za 3 leta, za dojenčke pa ne bi vedela. V H&M imajo super fletne stvari, kvalitetne in ne preveč drage. Tudi v C&A v Avstrijo se izplača iti. Tam je vse skupaj še malo ceneje.

(odgovor članu teja++)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 13:11:06   
muki1
Po mojih izkušnjah: H&M.
Je Baby-center malo predrag, itak prerastejo te majhne številke kot bi mignil,pri nas se je pri 80 ustavilo.

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 13:28:33   
tina104
HM se mi zdi kar ugoden, drugače pa če boš pohitela, so sedaj še razprodaje, mogoče najdeš kaj - zdaj se splača tudi v drugih trgovinah, npr. Mothercare, BC, ker drugače se mi zdita ti dve trgovini dragi.
Veliko lahko najdeš tudi v kakem Mercatorju ali Intersparu.

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 13:44:35   
2ursae
žal v BC oblekice za novorojenčke niso na razprodaji, v H&M pa še nisem pokukala, imam pa namen.

Je pa res, da čakam, da bodo v trgovinah dobili jesensko robo, ker bo moj :duda: septemberček in bo za na sprehode potreboval toplejša oblačilca. Zaenkrat se prodajajo bolj kratki rokavčki in hlačke.
Sem pa bila pred kakšnim tednom dni v H&M v Grazu in so tudi že imali jesensko robo :bravo:, za novorojenčke pa so bili bolj slabo založeni :(.

Uživaj v nabavkah in pozdravček :muca:

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 13:54:53   
babylove
V H&M Mb so imeli pred 14 dnevi samo 3 cunje za dojenčke znižane.

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 14:27:37   
kati1
ojla

v H&M imajo znižane sam cunjice za večje otroke - za novorejončke pa ne (vsaj 1 teden nazaj, ko sem bila jaz tam) in izbira je precej manjša kot v BC. Lahko pa poskusiš tudi v Emporiumu!
Pa pohiti, dokler so še razprodaje. Jaz sem kupila v BC 2 tedna nazaj vse 40% znižano :sloncek:

lp, K

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 14:43:58   
mimica
V H&M se ful splača, pa še meni imajo najlepše cotice. Take z miki miško, snoopyijem, zraven pa kapice. Npr. komplet plišasti z dolgimi hlačami ter jopica z kapuco 1990 sit. Jaz grem zelo rada tja, saj imajo res lepe stvari. pa še materiali so super.

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 15:56:56   
mujcek
Ko ste že pri cunjah, ravno v tem tednu sem kupovala nosečniška oblačila v H&M in me je tako razkurilo, ko sem videla, da je poletna kolekcija znižana, ampak poletna kolekcija za nosečke pa ne :hudicek::hudicek:

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   CUNJICE ZA NOVOREJNČKA
4.8.2005 21:24:48   
Anonimen
mujcek, to sem tudi sama na žalost opazila v C&A. Nosečniška oblačila niso bila znižana, vse naokoli pa same poceni stvari.

(odgovor članu teja++)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?