Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
CTG in kaj naj si mislim 6.7.2005 13:49:24
|
|
|
|
NinKa
|
Jaz bi na tvojem mestu šla v bolnico..saj nikoli ne veš. Mislim, da pri :duda: ti noben ne more rečt, da si histerična, ker vem, da mama sama najbolje ve kako je z :duda: v trebuščku. Jaz bi šla, saj te nič ne stane, razen nekaj časa, pa mogoče kakega čudnega pogleda v bolnici.... jaz sem 10 dni hodila vsak dan na CTG iz LJ v PO pa so me vsakič nazaj poslali.:)- :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
CTG in kaj naj si mislim 6.7.2005 13:50:36
|
|
|
|
lana 5
|
Malika, če ti ne našteješ 10 gibov in te to skrbi, kar je seveda normalno da te skrbi. Ti jaz svetujem da se vseeno pojdi pokazat v porodnišnico, da boš bolj mirna. :grrr:Noben ti pa ne more reč, da si histerična nosečnica:grrr:, če te samo skrbi za tvojo bebiko.
|
|
|
|
CTG in kaj naj si mislim 6.7.2005 13:53:47
|
|
|
|
LONA13
|
Jest sm mela na ctg-ju tud utrip visok - je šel tud do 200 - ampak ne cel ctg/samo če sem bla na levem boku! me je dala g. čez 2 dni na kontrolo pa je blo kul/ se je pa čez en teden zagovorila, da se je takrat verjetn otroček zapletu v popkovino in mu je zato narasel utrip:zmeden:. A je bil pri teb cel ctg tolk visok utrip? Jest sm takrat prebrala na Pušenjakovm forumu, da je panika če je utrip konstantno tolk visok cca tri dni. Da pa je otroček ogrožen, se mora pa utrip gibati med 210 in 250. Predlagam ti, da na forumu Med.Over za gin. pošlješ tvojo situacijo dr. Pušenjaku - ti bo odgovoru in svetoval!
|
|
|
|
CTG in kaj naj si mislim 6.7.2005 13:56:04
|
|
|
|
malika
|
Utrip je skakal med 160 in 180. Pod 160 ni šel, nad 180 pa tudi ne. Počakala bom do večera, da vidim koliko gibov bo danes in če jih spet ne bo 10, grem takoj v porodnišnico.Saj to ni res no.:(
|
|
|
|
CTG in kaj naj si mislim 6.7.2005 14:00:12
|
|
|
|
LONA13
|
Rajš pejd v porodnišnco. Briga te za une tm kaj si misljo o teb!
|
|
|
|
CTG in kaj naj si mislim 6.7.2005 14:06:57
|
|
|
|
cmokec
|
Malika, ti kar pojdi v porodnišnico na pregled. Te nima kaj skrbet, da delaš brezvezno paniko. Če sumiš, da se premalo giba je dovolj, da te pregledajo. Saj zato so tam, da ti pomagajo, ne pa da ti njim pomagaš, da bodo imeli več časa za kavo. Tudi če te kdo grdo pogleda, je to njegov problem in ne tvoj. Kdo bo pazil na vaju, če ne ti. Pa upam, da je vse v redu. Sporoči. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
CTG in kaj naj si mislim 6.7.2005 14:15:53
|
|
|
|
pravljica
|
jaz tudi danes štejem, ker jih ni 10...se mi vsaj zdi da jih ni, al pa narobe štejem :zmeden: v glavnem jutri se grem pokazat v porodnišnico...saj tam ti ni treba povedat, da ti je G rekel da je to ok
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2005 15:18:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
CTG in kaj naj si mislim 6.7.2005 15:23:29
|
|
|
|
Maxica
|
Ja, ti kr pojdi v porodnišnico. Raje desetkrat brezveze, kot da bi bilo enkrat nujno, pa ne bi šla zato, ker bi se bala, kaj bodo drugi porekli na to. Srečno!:rozica:
|
|
|
|
CTG in kaj naj si mislim 6.7.2005 15:45:49
|
|
|
|
dory
|
Ne malika do 170 utripov se steje za normalne...to so meni takrat,ko je mel tamal 20utripov poudarjali,da si bom zapomnila za vecne case...
|
|
|
|
CTG in kaj naj si mislim 6.7.2005 16:46:30
|
|
|
|
malika
|
Aha, no vsaj malo si me pomirila :bravo: . Hvala. Ampak, če ne bo 10 gibov pa grem vseeno v porodnišnico, čeprav končno vse kaže, da le bodo 9nebesa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......