|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CTG dvakrat v enem dnevu
7.4.2008 14:56:02   
lenča30
user posted image Zanima me, če je katera imela CTG dvakrat v enem dnevu? Sem namreč v 38-3/7 noseča. Zjutraj sem bila pri g, pa CTG sem imela, pa g. pravi, da je otroček preveč živahen, tako, da moram zvečer še enkrat na. Pa še vprašala me je če kaj čutim popadke. Je pa to moja tretja nosečnost. Srček bije normalno, samo vrti se pa kot vrtavka. Ali mislite, da je kaj narobe, ali, da se že bliža porod?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 7.4.2008 17:02:39 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CTG DVAKRAT V ENEM DNEVU
7.4.2008 15:06:28   
ema82
tudi jaz sem imela ctg dvakrat v enem dnevu,ker je prvič imel naš fant prehiter utrip srčka mi je naročila da pridem malo kasneje še enkrat,na koncu smo ugotovili da sem samo jaz malo živčna in je posledično tudi otroček nemiren.Zato mislim da vam ni treba skrbeti.user posted image Je pa razumljivo da vas skrbi,tudi mene je ko mi je rekla da moram priti še enkrat.

(odgovor članu lenča30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2008 15:22:58   
yaris
Tudi jaz sem hodila v prvi nosečnosti dvakrat na dan na CTG,ampak s to razliko da je bil moj user posted image   v trebuščku zelo miren

(odgovor članu ema82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2008 15:31:55   
kristinaj
jaz sem ga imela 4x ... zjutraj v ambulanti, potem sem imela sprejem, ob 17 ctg, ob 20 ctg in ob 23 ctg....ob 3,29 sem pa rodila...

(odgovor članu lenča30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2008 15:33:40   
kristinaj
ajej..sem pozabila dokončat....toliko sem jih imela, ker so kontrolirali kaj se z otrokom dogaja....... odpirala se nisem, bolečina je bila neznosna, popadkov nikjer....... pa sem na ctg hodila če bo kaj...... in potem mi je končno ob 23,30 med pregledom voda odtekla in se je začelo....

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2008 12:46:29   
tukysem
jaz sem ga tud imela 2 krat......da je živahen? kaj je to kaj narobe? čeprav je drugič rekla da je vse ok...da ni bil ctg zato vredu ker sem ležala na hrbtu ko so mi gadelali..da se ctg dela da ležiš na bokih......sam vseen me skrbi

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2008 12:50:17   
simona pirc
Jaz sm tud v ponedeljek slišala, da je sestra rekla za mojega user posted image , da je živahen bolj kot od ene moje znanke, ki je mela ctg pred mano. sam ginekologinja je rekla, da je vse super in da naj pridem v ponedeljek nazaj-torej čez en teden. rok imam 25. aprila.

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2008 12:51:29   
tukysem
no čeprav so mi rekli v prodonišnici da je vse ok.........zakaj če je otrok pregibčen, da še enkrat delajo ctg.????? a ni bolje da je gibčen kot miren........noseča sem prvič in me to vse skrbi ....user posted image

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2008 12:52:21   
tukysem
jaz imam rok 24------in kaj pričakuješ?
jaz fanteka

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2008 12:54:27   
simona pirc
Jaz sem tudi prvič in kokr vem je bolj probleibem, če se ne giblje dovolj. glede na to, da mormo štet gibe. če se veliko giblje pomeni, da ima še dovolj prostora. čeprav teoretično gledano bi lahko pomenilo, da se pripravlja na to, da bi prišel ven npr. se ogleduje in raziskuje kje je izhod iz user posted image . user posted image

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.4.2008 13:46:06   
tukysem
men se tud tko zdi.......da si išče izhod......ker me tud doli zelo boli na čase......in kaj pričakuješ fanteka ali punčko?user posted image

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.4.2008 13:53:13   
simona pirc
Fantka. Kaj pa ti?

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.4.2008 13:54:44   
simona pirc
Zmedena. Spregledala, da si že napisala spol. Kje boš rodila. Jaz bom kar v Ljubljani- pomoje, če me ne bodo drugam poslali.

Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2008 13:55:04   
tukysem
tud fanteka.......od kje pa si? jaz sem iz ptuja.....ej a ime že veš?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2008 13:56:34   
simona pirc
Iz Domžal. Ime mu bo pa verjetno...če se do takrat ne premislim...ANEJ, kar pomeni človek vreden zaupanja.

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.4.2008 13:57:11   
tukysem
na ptuju bom rodila.......in koliko si stara? jaz sem 28let.......ej komaj čakam da pride otročke na svet

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.4.2008 13:58:06   
tukysem
to je full lepo ime......jaz pa mislim da bi mu dala Žan.....sej veš do takrat si še lahko premislim...user posted image

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.4.2008 14:02:50   
simona pirc
Konec meseca bolj natančno 30. aprila bom dopolnila 24 let tko da se lahko zgodi, da dobim user posted image  za darilo. Če bi npr. malo zamujal. Sam datumi na UZ so mi napovedovali 23. in 19. april, tko da ne vem, kako se bo odvil. nimam pa nobenega občutka.
Žan je lepo ime, všeč mi je ker je kratko, sam ne paše zraven mojega priimka.

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.4.2008 14:06:24   
tukysem
men so prvo rekli rok 27 ...pol pa mi je prestavil na 24.....in kako se drugač počutiš? imaš kaj bolečin..jaz jih imam v spodnjem delu....posebaj zvečer....ker je mali že čist doli

Neposredna povezava do sporočila: 19
10.4.2008 14:12:15   
simona pirc
Jaz sem imela zelo lahko nosečnost vse do prejšnjega tedna, ko me je začelo boleti v hrbtenici in to zelo. Tako težko sedim dalj časa in dobro se počutim le ko ležim na boku ali hodim. user posted image  Drgač sm pa kar uredu. trebuh pa nimam ne vem kok velik, bolj majhen je proti drugim. pa ravno dons mi je frizerka rekla, da ga mam ful visok. a se je teb že spustil?

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.4.2008 14:13:52   
simona pirc
mislim kdaj se je spustil?

Neposredna povezava do sporočila: 21
10.4.2008 15:08:25   
tukysem
ja pri men se je že spustil trebušček imam že zelo nisko.......tud mene zdej že eden teden mantra in boli......trebušček mi se utrduje....tko da imam včasih na eni strani pravo izboklino....otroček se premika in se čudn uleže haha.....mene pa na čase zaboli....

Neposredna povezava do sporočila: 22
10.4.2008 15:09:34   
simona pirc
kaj te zaboli? a trebuh, ki utrdi?

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.4.2008 15:13:11   
tukysem
ne ravno zaboli...sam tako čuden občutek je.kot da mi bo prišel kr čez trebušček ven......hehe zdaj ravno brca kot nor........drgač se vredu počutim.......ma že kekšen teden imam tko nisko trebušček

Neposredna povezava do sporočila: 24
10.4.2008 15:18:00   
simona pirc
Aja moj ni pa nikoli tako močno brcal, da bi me zabolel. prov nežen je že od samega začetka. pomoje, da ne bo fuzbaler al kajuser posted image ?
drgač sm opazla, da sm postala dons tud zmedena tko delam ful napak. nisem zbrana.

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

OTROŠKA OBLAČILA

KAJ PRETEHTA PRI NAKUPU OTROŠKIH OBLAČIL?

VRSTA BLAGA (35%)

CENA (24%)

BRAND (0%)

KVALITETA (24%)

DESIGN (9%)

NI POMEMEBNO SAMO DA JE POCENI (9%)

Število vseh glasov: 68

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!