filipinka
|
:ups:...ja, danes je moj PDP. In moja tašča lepo zjutraj kliče v porodnišnico, kdaj naj bi jaz, po naročilu mojega G, prišla v ponedeljek v por. na pregled. Pa ji reče ona znanka-babica: "Ja, če ma punca rok danes, se mora danes prit pokazat!" No, saj sem rekla, da je še vedno tako kot je bilo včasih, si je mislila tašča in hitela zadevo razlagati svojemu sinku. Moj lubi me kliče, ej miš ti moraš danes do enih priti sem v MB v por. na pregled. :ups:O, Bog, vse mi je padlo z rok, ura je 11! :grrr: Kaj naj zdaj? Ja, nič gremo pod tuš, zalaufat twingija in gremo v MB. Ob 12.15 sem bla že priklopljena na CTG. Zmerili so mi še krvni pritisk, ki je bil previsok, spodnji kar 100. Pregledali me pa niso nič! Se mi zdi, da se je dr. Sikošku nekam ful mudilo. Tako, da sem zdaj doma, na kontrolo pa moram v torek, če mi seveda ne bi prej narasel pritisk ali bi dobila kakršnekoli druge znake bližajočega se poroda. Veste, kaj mi je najbolj zanimivo pri vsem tem? Kako to, da moj G ne ve, da je treba na dan PDP iti v porodnišnico na pregled?:hudicek: Se je mogoče kateri zgodilo kaj podobnega? Smešno je, da so me vsi spraševali, če ne grem danes v porodnišnico. Pa sem se delala pametno, češ to je bilo včasih, danes več ni tako. Še moj oče, ki nima pojma, me je včeraj nagovarjal, da danes bo pa treba v por.. Uau, sem se razpisala, mogla sem vam povedat kaj vse se živemu zgodi! Torej srečke nosečke, se še beremo, ker jaz še definitivno, naslednjih nekaj dni ne bom šla rodit...ali pa tudi...kdo ve! Čao, V. in :duda:
|