|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CTG
17.7.2008 11:24:57   
karmen83
Pozdravljene!

Včeraj (37 tednov nosečnosti) sem bila na CTG, pa me zanima, če ima katera izkušnje s podobnim izvidom. user posted image srčni utripi so bili okrog 140 (enako je bilo tudi v 36 tednu), tisto spodnjo črto (popadki) pa sem imela na 80 z majhnimi odstopi gor in dol (prejšnji teden pa je bila čisto spodaj), zdaj pa me je kar malo strah, kaj to pomeni. Zdravnica me je samo vprašala, če redno čutim gibe in če čutim popadke, jaz pa pravih popadkov ne čutim, čutim samo zbadanje na različnih delih maternice večkrat na dan. Ali katera ve, če bi to lahko bili lažni popadki in če CTG le-te zaznava ali pa gre za kaj drugega. Obakrat sem bila priklopljena na isti CTG aparat, pa me res zanima, zakaj takšno odstopanje v vrednosti - ali se je to kateri zgodilo in je v bližnji prihodnosti šla rodit? Najlepša hvala za odgovore in lep pozdrav.

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CTG
17.7.2008 11:39:47   
Anonimen
ne vem zakaj se ubadaš s tem user posted image
če bi bilo že kaj bi bila že napotena v porodnišnico.
vrednost 80 ni nič ,je enaka nuli!!!CTG pač zaznava tudi otrdevanje maternice

(odgovor članu karmen83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2008 11:54:49   
danijela in taja
kolegica je rodila pred par dnevi in je blo nekako tako...prvo so ji tud rekl da ma popadke na pet min ampak ona ni nič čurtla....in je šla domov čez dva dni jih je pa sama čutla in je šla pa rodila...glavno da ti čutiš otroka ...sicer manj normalno kot prej ker ma zlo mal prostora ....nič se ne ubadaj s tem ...ko bo pravi čas boš vedla in če bi blo kej čudno bi te verjemi not obdržal.....ne se sekirat.....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2008 13:52:55   
jajula
ah tista črta k na ctgju meri popadke je kr neki, men je tud kazal tud v zadnjih dveh tednih pred PDP kazal do 100, pa sem rodila 11 dni čez rok. no enkrat je bla ena sestra na CTGju še posebi pametna k je gledala tiste črte in mi še rekla da kje sm parkirala avto pa če ga loh kdo od mojih pride iskat, ker bo verjetno treba kr v porodnišnico, pa pride zdravnik pa mi reče vse ok, se vidimo čez par dni...

< Sporočilo je popravil jajula -- 17.7.2008 13:54:58 >

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2008 14:06:09   
Lunc_a
100 ni nič
Jaz sem imela močne poapdke po ctg-ju do cca 180 pa nisem čutila nič

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2008 10:23:16   
Splet.Ka
Če je kaj pomembnega, ti itak sproti povedo.

Cvetim...

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?