|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CSD MB....katera kaj ve?
26.3.2012 22:16:33   
MissTerious
Že triljontič....katera kaj pobližje ve, kdaj naj bi MB in okolica začeli dobivat odločbe za otroške in znižano plačilo vrtca? Sem zadnjič klicala na CSD, pa mi je en tip tam po telefonu tko flegma rekel, da ne ve, da kaže bolj črno-sivo.....wtf?
Saj štekam, da majo delo in nov sistem, ampak tole je pa že tu mač...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CSD MB....katera kaj ve?
27.3.2012 8:09:14   
Lunca1
V Kranju so končnooo prišle prejšnji teden. user posted image

(odgovor članu MissTerious)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2012 9:43:45   
tajtaja
CSD Murska pa tudi še nič-zdaj ali res nič ali pa samo jaz neuser posted image ....saj ne vem, če se je naj veselim ali pa.....mislim, da bomo nekje na meji.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2012 9:48:20   
divna
IZVIRNO SPOROČILO: MissTerious

Že triljontič....katera kaj pobližje ve, kdaj naj bi MB in okolica začeli dobivat odločbe za otroške in znižano plačilo vrtca? Sem zadnjič klicala na CSD, pa mi je en tip tam po telefonu tko flegma rekel, da ne ve, da kaže bolj črno-sivo.....wtf?
Saj štekam, da majo delo in nov sistem, ampak tole je pa že tu mač...

Sama se CSD kontaktirala 14 dni nazaj in sem dobila info, da obdelujejo decembrske vloge + izredne vloge sprotno. Sama sem oddala vlogo v prvem tednu januarja, samo za OD, in je rekel, da mogoče bom odločbo prejela v aprilu. Verjetno bodo šrej obdelali še tiste s subvencijo za vrtec.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2012 16:14:29   
*bubi*
odločbe sem dobila včeraj (vrtec + OD + še dve odločbi za kateri sploh vloge nisem dala user posted image )

In spet direkt v kaselc, čeprav notri piše, da je osebna vročitev user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu divna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2012 9:54:17   
uršula83
To da je direkt v kastlc si enkrat na CSDju morala podpisat, da ti lahko pošiljajo z navadno pošto (vsaj jaz sem), da ni treba vročilnice.
Tiste, ki vam gre na živce, da odločb še ni (ja, saj komu pa ne gre, jaz sem jo dobila v soboto), csd ima časa 2 mesca od popolne vloge, da izda odločbo. Če to ne stori, lahko napišete pritožbo za molk organa, in vam morajo odločbo izdati prednostno (v tednu ali dveh) Zakon o spl. upravnem postopku (ZUP), 222. člen

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2012 21:27:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

To da je direkt v kastlc si enkrat na CSDju morala podpisat, da ti lahko pošiljajo z navadno pošto (vsaj jaz sem), da ni treba vročilnice.

še nikoli nisem bila zaradi OD osebno na CSDju, kamoli da bi kaj glede vročitve podpisovala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2012 9:48:22   
uršula83
Pol pa ne vem kako je to možno, mene so enkrat vprašali pa sm podpisala da lahko z navadno pošto. Mogoče so kar oni podpisali namesto tebe user posted image al pa majo zdej dovoljenje pošiljat tko...kaj pa vem.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2012 1:17:36   
ninas9
joj..jaz tudi čakam to odločbo..pa še vedno nič.pa skoraj vse, ki jih poznam (iz Mb) še samo čakajo..pa saj ne vem več, če je to normalno??user posted image
res me zanima, na podlagi katerega zakona, smo  oz.ste (jaz zaenkrat še nimam odločbe in še obstaja upanje, da me ne bo kap,ali bom celo vesela??) potem vsi, dolžni plačevati poračune za nazaj, če pa je krivda za te zamude izključno na njhovi strani??Porabli so***E v glavnem ogromno našega denarja, za ta, ne vem kako dober, pameten, pošten,preizkušen, bla bla superiorni program,ki je že pred decembrom delal super, kadri so bili pripravljeni dodatno izšolani vse je bilo v glavnem tipi topi, samo mi še pravi čas oddamo pa bo ..ja kaj bo? user posted image Konec aprila, pa vloge od decembra še ni. Meni ( verjetno vsem), je, če že moremo, lažje plačat vsak mesec nekaj več, ne pa za x mesecev nazaj, ker njim z našim denarjem kupljen sistem in z našim denarjem strokovno izpopolnjen kader .. presenečenje..ne delujeta kot bi mogla.kdo bo odgovorajal?valda, nihče,mogoče na koncu jaz,ker takšne "neumnosti" trosim po Svetu..
mene res zanima od koga so kupili ta program, kdo je spet komu delal usluge/biznise, naj**** pa itak spet mi...ne morejo se tako delat norca, ali kaj bi letos radi, da jim regres za letni dopust damo za poračun vrtca?bo odločba do junija?
pa v času pred volitvami, so nas, mamice, družine,predvsem pa naše sončke,  male "slovnčeke in slovenčice" user posted image imeli tako radi...vsi bodo toliko naredili za nas, za naše otroke, za njihovo prihodnost, sedanjost bla bla..sem kar ponosna, da čeprav sem blond,nisem verjelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.