ninas9
|
joj..jaz tudi čakam to odločbo..pa še vedno nič.pa skoraj vse, ki jih poznam (iz Mb) še samo čakajo..pa saj ne vem več, če je to normalno?? res me zanima, na podlagi katerega zakona, smo oz.ste (jaz zaenkrat še nimam odločbe in še obstaja upanje, da me ne bo kap,ali bom celo vesela??) potem vsi, dolžni plačevati poračune za nazaj, če pa je krivda za te zamude izključno na njhovi strani??Porabli so***E v glavnem ogromno našega denarja, za ta, ne vem kako dober, pameten, pošten,preizkušen, bla bla superiorni program,ki je že pred decembrom delal super, kadri so bili pripravljeni dodatno izšolani vse je bilo v glavnem tipi topi, samo mi še pravi čas oddamo pa bo ..ja kaj bo? Konec aprila, pa vloge od decembra še ni. Meni ( verjetno vsem), je, če že moremo, lažje plačat vsak mesec nekaj več, ne pa za x mesecev nazaj, ker njim z našim denarjem kupljen sistem in z našim denarjem strokovno izpopolnjen kader .. presenečenje..ne delujeta kot bi mogla.kdo bo odgovorajal?valda, nihče,mogoče na koncu jaz,ker takšne "neumnosti" trosim po Svetu.. mene res zanima od koga so kupili ta program, kdo je spet komu delal usluge/biznise, naj**** pa itak spet mi...ne morejo se tako delat norca, ali kaj bi letos radi, da jim regres za letni dopust damo za poračun vrtca?bo odločba do junija? pa v času pred volitvami, so nas, mamice, družine,predvsem pa naše sončke, male "slovnčeke in slovenčice" imeli tako radi...vsi bodo toliko naredili za nas, za naše otroke, za njihovo prihodnost, sedanjost bla bla..sem kar ponosna, da čeprav sem blond,nisem verjela
|