Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: CSD-potrdilo o očetovstvu 26.11.2007 8:12:09
|
|
|
|
FORZA
|
Ja se da urediti prej, vendar moraš vedeti točno ime in priimek otroka, če seveda veš spol. Drugače morata pol še enkrat po porodu to urejat. Midva sva prej to uredila na CSD.
|
|
|
|
RE: CSD-potrdilo o očetovstvu 26.11.2007 8:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala. Vem za spol ,pa ime že imama tud izbrano. Kaj pa v primeru da so se na UZ zmotili? Pa boma potem namesto dobila ?
|
|
|
|
RE: CSD-potrdilo o očetovstvu 26.11.2007 8:22:12
|
|
|
|
papica2
|
Ni nujno, da veš ime in priimek otroka. Midva sva šla, ko sem bila v 35 tednu in je pač gospa na socialnem napisala, da "..... priznava otroka, ki ga bo predvidoma dne .... rodila ....." in sva pač podpisala, da se s tem oba strinjava. Moraš pa pred porodom te zadeve nujno urejat na CSD, po porodu pa lahko tudi na matičnem uradu (kot sva midva za ta prvo).
|
|
|
|
RE: CSD-potrdilo o očetovstvu 26.11.2007 8:29:57
|
|
|
|
Nenya
|
Ja, tko kot je napisala papica 2, na csd-ju ti napiše zapisnik o očetovstvu, kjer piše, da se strinjata oba da je tvoj oče otroka, ki se bo predvidoma rodil takratintakrat, sabo moraš met osebni dokument, vsak od vaju dobi svoj izvod, neseš s sabo v porod, in dobiš rojstni list, itak te v porod vpraša kako bo otroku ime in kako se bo pisal.
|
|
RE: CSD-potrdilo o očetovstvu 26.11.2007 8:30:05
|
|
|
|
Luns
|
Midva sva to uredila pred porodom na matičnem uradu, vpisali so pač samo priimek otroka, imena ne in pa predviden datum rojstva.
|
|
|
|
RE: CSD-potrdilo o očetovstvu 26.11.2007 8:52:22
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luns Midva sva to uredila pred porodom na matičnem uradu, vpisali so pač samo priimek otroka, imena ne in pa predviden datum rojstva. Ja, to je bilo možno pred približno dvemi leti. Potem pa je prišlo do spremembe in se pred rojstvo otroka očetovstvo sedaj lahko uredi samo na CSD, po rojstvu otroka pa ali na CSD ali pa na UE, matična služba.
|
|
RE: CSD-potrdilo o očetovstvu 26.11.2007 9:38:02
|
|
|
|
kristinaj
|
ne vem zakaj bi rabila potrdilo v porodnišnici. midva sva šla po rojstvu hčerke na matični urad in naredila zapisnik. vprašajo pa oba, če se strinjata z imenom in priimkom. ko sva pritrdila je z zapisnikom zaključila. zakaj prehitevati?
|
|
|
|
RE: CSD-potrdilo o očetovstvu 26.11.2007 12:42:30
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Mah, jaz ti predlagam, da to urediš pred rojstvom. Potem nimaš kam z majhnim dojenčkom in si doma, pa potem po nepotrebnem laufaš za to papirologijo okrog... Pojdita skupaj na CSD - oba morata podpisat, imena ne rabiš vedet, samo priimek in naslov in je to to.
|
|
|
|
RE: CSD-potrdilo o očetovstvu 26.11.2007 12:59:46
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Midva sma to uredila na občini. Mislim da se razlikuje od mesta do mesta kje tu urejaš. Pri nas v Mb moreš it na občino in ne na CSD. Priimek za sva navedla ime pa lahko naknadno sporočiš. Tako potem v bolnici poveš pa napišejo na roj. list. Je pa res bolje da si to urediš pred rojstvom, da nimaš pol letanja z okoli.
|
|
RE: CSD-potrdilo o očetovstvu 26.11.2007 13:11:57
|
|
|
|
Lolypop
|
Jst sem rabla še potrdilo o predvidenem datumu poroda od G. In osebni dokument pa 5 minut časa.
|
|
|
|
RE: CSD-potrdilo o očetovstvu 26.11.2007 21:52:46
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Sem misnla ,da je zdaj to obvezno ,da morš že v porodnišnico prinest potrdilo o očetovstvu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?