Annny
|
Jaz bi zahtevala nadrejenega od te uslužbenke in se pritožila zaradi neprofesionalnega obnašanja! Zahtevala bi TAKOJŠNJO rešitev situacije!! Ali znate pomagat ali ne? Ja ali ne ? NE? Naj ti jasno povejo, kaj sploh lahko naredijo- saj za to so plačani!! Zato sploh obstaja CSD! Osebno mnenje: glede na to, kaj vse si že povedala o očetu svojega otroka tu na forumu (pa verjamem, da je veliko več tistega, kar nisi- še slabših izkušenj), ti svetujem, da ga sploh ne vpletaš! Nikoli- kot si rekla sama. Ta človek ni pravi. Ni res, da je bolje imeti slabega očeta, kot nobenega- ravno obratno. To vidim pri svojem fantu- fantov oče je zapustil njegovo mamico, ko je bil moj star eno leto, nikoli mu ni plačeval preživnine, nič. Očetova mama (fantova stara mama) je dve leti nazaj hudo zbolela in je morala v dom za ostarele, vendar je njen sin edinec (fantov oče) tako škrt, da ji ni hotel plačati niti tolarja. Zato je babičin skrbnik postal moj fant (plačuje cca. 120.000 sit mesečno za dom za ostarele), njegov oče pa mu celo grozi, da ga bo tožil, če bo po babici kaj podedoval. No, na srečo za to nima nobene pravne osnove in je glup ko noč (no, sem kar malo huda). Samo toliko, da vidiš, kaj pomeni slab oče: nikoli ni dal tolarja svojemu otroku, zdaj bi ga pa rad še tožil, da bi si doma z njegovim denarjem naredil novo savno ali lažje odplačal kredit za novega BMWja. Svinjsko. OK, to je res skrajen primer! Ampak razne grobijanske očete, polne očitkov in hudobe, je treba čimbolj distancirati od otrok. Tejči,očka tvojega sina je vsaj tak, da ne zahteva stikov itd (ni podpisanega očetovstva..)- mislim, da imaš tu celo srečo. Upam, da boš zadevo uspešno uredila(-: Papa
|