|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CR in prisotnost partnerja
17.10.2010 17:54:49   
Anonimen
zanimame če je možna prisotnost partnerja pri CR, natančneje za celjsko porodnišnico....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CR in prisotnost partnerja
17.10.2010 18:09:29   
Anonimen
Kolikor jaz vem je brat počakal da so svakinji opravili cr, potem pa je lahko šel k njej in pestoval hčerko , med tem časom ko se je mamica prebujala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2010 19:10:51   
josephine27
za Celje sicer ne vem, ampak pri meni je bil mož zdraven, dokler nisem šla v operacijsko. potem je počakal zunaj dokler niso otroka ven vzeli nakar ga je dobil v naročje. cel poseg je lako gledal skozi steklo in tud slišal je vse kar se je osebje med posegom pogovarjalo.je pa rekel da ni bilo ravno prijetno gledat in da se še enkrat za to nebi odločil. ko so me odpeljali na oddelek je odšel domov, so ga pa potem poklicali ko sem se zbudila. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2010 19:20:39   
baguSka
no jst poznam enga fanta k je vztraju da zeli bit zraven in je bil.. tud snemu je lahko. ni bil cist zraven mize med samim posegom, ampak malo stran, tko da ko so otrocka prinesli na mizo je ze stal zraven.. ni pa to bilo v CE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2010 19:23:51   
nadka30
jaz sem imela dvakrat carski rez v celju in nikoli ni bil moj zraven, vedno je moral počakat zunaj, je pa potem on prvi videl otroka, bil zraven ko so ga tehtali, merili, kopali, vse do časa ko sem se jaz prebudila je bil z otrokomuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2010 19:30:59   
Arwenko
V Mariboru so nam izrecno rekli, da ne more bit zraven, niti pri carskem s spinalno anestezijo, kjer je mamica budna in bi lahko tudi očka komot sedel pri njeni glavi, se vmes pogovarjal z njo, itd. skratka čudno no, sploh glede spinalni, pri splošni še nekak razumem. v tujini je pa pri spinalnih baje možno, pri splošni anesteziji pa tudi ne. 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2010 21:26:50   
Jo@n
V Lj počaka v porodni sobi, mu prinesejo user posted image takoj po porodu, sodeluje pri oskrbi, tehtanju, ... in počaka da oskrbijo mamico.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2010 21:30:57   
saruška
v postojni je bil cel čas z mano, niso komplicirali, ko so pa dobili sinčka ven, je šel z babico da ga je umila pa to, in pol ga je cel čas pestval dokler niso mene zašili. fajn izkušnja, priporočam.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2010 11:29:41   
Bonnie_RR
Js ti lahko pa konkretno za celjsko P povem, da je partner lahko zraven pri CR s spinalno analgezijo. Js sem namreč tako rodila letos maja in ga je anestezist 2x vprašal, če želi biti zraven. Pri prvem porodu, ko sem l. 2006 rodila s CR v splošni narkozi, pa te možnosti ni bilo.

Srečno!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?