|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CR in EA
13.1.2006 11:41:43   
Lumpi
Ker sem prvič imela CR, me zanima, ali lahko sedaj izberem EA v primeru naravnega poroda???

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CR in EA
13.1.2006 11:47:02   
eva1
Ne ne moreš izbirati-če si imela prvi CR, potem v drugo ne smejo dati protibolečinske  terapije, ker v primeru razrganju maternice porodnica ne čuti bolečine...

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2006 11:48:29   
beba76
Odvisno kje boš rodila.
Jaz sem prvič rodila s CR, drugič z vakuumom, tretjič pa sem imela naravni porod in mi v MB porodnišnici niso hoteli dati EA, ker je bila maternica prerezana in obstaja možnost, da bi se pri naslednjih porodih lahko "strgala" po tej brazgorini oz. po šivu. In v primeru, da imaš EA, te bolecine, ki je specifična za "trganje" maternice, ne bi čutila
in bi bila v nevarnosti otrok in ti. Tako so mi naložili v Mariboru.
Pušenjak pa mi je na MON-u odgovoril, da bi mi on brez problema dovolil EA, pa tudi prijateljičina znanka, ki je rodila v LJ porodnišnici, je po CR dobila EA.

Torej, če greš v MB, lahko kar pozabiš na to.user posted image Načeloma so pa tem itak vsi proti epiduralni - vsaj po moji presoji.user posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2006 11:55:46   
Lumpi
Grem v Kranj. Tam so že tko bolj "skrivnostni" in niso danes povedali nič konkretnega.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2006 12:00:54   
eva1
Jaz sem pa lih pri Pušenjaku tako prebralauser posted image Evo link:http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=72040&t=72035#reply_72040

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2006 13:44:29   
beba76
Zgleda, da je striček mal zmeden. user posted image
Meni je sigurno napisal, da bi mi on dovolil EA, pe sem se še pohecala, da pol pa pridem k njemu rodit.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2006 14:02:23   
Jančika_
Po moje je razlika v nasvetu zato, ker si ti, beba76, vmes že enkrat rodila vaginalnouser posted image . Si predstavljam, da če bi kaj imelo namen počit, bi takrat, potem pa verjetno nevarnost pade. Ne vem, samo ugibamuser posted image .

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2006 23:02:09   
bobek05
Mene to tudi skrbi... Sem tudi 1. rodila v MB s CR in vem, da drugič EA odpade... user posted image Kaj potem ti sploh lahko kaj dajo (vsaj kako sranje v žilo za kamoflažo)? user posted image

Kaj je to res, da če je ženska 1. rodila s CR, da lahko 2. ZAHTEVA CR? Vsaj tako sem jaz slišala...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2006 23:11:34   
eva1
Ja bobek res je-lahko se odločiš za Cr ali za naravni porod! Link:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=78005&t=77956

pa še veliko podobnih postov je pri Pušenjaku!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......