Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: CLEANMATE robotski sesalnik QQ-2L 14.7.2009 14:26:47
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz imam Roombo in sem fuuuul zadovoljna - sem jo pa zbrskala na bolhi in jo kupila (povsem novo) prek enga kšeftarja za 370 eur (na mimovrste je pa 590 isti model). S CleanMate pa žal nimam izkušenj.
|
|
|
|
RE: CLEANMATE robotski sesalnik QQ-2L 14.7.2009 14:34:21
|
|
|
|
zmajaz
|
Baje, da CleanMate ne pobira večjih smeti. Prah naj bi sesal isto dobro, kot Roomba, večje smeti so pa problem. TOLE je pisal en uporabnik.
|
|
|
|
RE: CLEANMATE robotski sesalnik QQ-2L 14.7.2009 22:32:01
|
|
|
|
Vanja1
|
zmajaz: o hvala za link sem si prebrala si ne upam preko bolhe kupit ker me je strah zaradi garancije, kaj a če se kaj pokvari kam lahko reklamiraš...še enkrat hvala upam, da še kdo napiše kako mnenje
|
|
|
|
RE: CLEANMATE robotski sesalnik QQ-2L 25.9.2009 13:17:17
|
|
|
|
Vanja1
|
Evo, nabavla sesalec, če katero zanima, jaz sem zelo zadovoljna z njim. V dnevni in kuhinji ga vklopim vsak dan, ker tu smo tudi največ časa, v ostalih soboah pa na 3 dni in je čist OK. Sem super zadovoljna, potem še samo pobrišem parket in delo z večjega končano. Uporabna stvarca, ni kaj
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.