Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
CISTE PO SPLAVU ... ima katera izkušnje s tem? 29.10.2004 7:27:04
|
|
|
|
mirjamca
|
Meni je po abraziji na prvem pregledu (po 6.tednih) G to tudi našla in to cisto (imenovala jo je hormonsko vodeno cisto) krivila za to, da še nisem dobila M. Rekla je, da lahko izgine sama od sebe ali pa je treba malo pomagati s tabletami (verjetno temi, ki si jih ti dobila), vendar da bi raje se nekaj časa počakala preden mi te tablete da. Rekla je, da to ni nič zaskrbljujočega temveč pojav, ki se pri marsikateri zgodi. No, jaz sem čez nekaj časa dobila normalno M - kot mi je to razložila G sklepam, da je cista izginila. LP, Mirjam
|
|
|
|
CISTE PO SPLAVU ... ima katera izkušnje s tem? 29.10.2004 13:58:58
|
|
|
|
saba
|
Mery! ss sem imela v 9t nosečnosit in to 19.9. tudi meni je G. odkril pri pregledu vodeno cisto in mi dal kt za 3 mesece. Pravi da lahko izgine sama, če pa ne bo, da me bo poslal v bolnico na punktiranje. Je rekel, da če bi vmes zanosila da ni nič hudega, ker ne vpliva. Jaz sicer vmes ne morem zanosit, saj pijem kt zdaj 1. mesec. vsake toliko pa me močno zaskeli jajčnik, kjer je ta cista. moram pa povedat, da je moja velika kot mandarin. upam za nas da se bo vse dobro končalo lp saba
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?