|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CISTE IN IUI
24.2.2006 20:12:34   
cica
Pozdravljene ponovno.
Naj se vam malo potožim, saj je čakanje na user posted image  prava muka.
Bila sem v 2. postopku IUI, pa so mi na ultrazvoku ugotovili 1 ali dve cisti. Ko sem dala vodo, je pisalo +,- ( kaj to pomeni?) estradiol pa je bil o.67.
Zdravnik je odločil, da z IUI počakamo do naslednjega meseca in naročil, da  naj probava po naravni poti. Zakaj z IUI ne, po naravni poti pa ja? Ima katera izkušnje s cistami? Je možno, da po m sploh ne počijo? Na ultrazvok moram po prvi M.
Pa še nekaj. Ali katera ve, kakšna je vrsta za IUV na Šlajmerjevi? Dr. Vogler pravi, da ni dolge vrste, koordinatorka pa pravi, da pred septembrom verjetno ne bi bilo nč (poletje, komisija, pošta, prva M...).
Ali katera čaka vrsto?
Ne vem, najraje bi šla k Rešu. Pa naj stane ...kolk že?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CISTE IN IUI
24.2.2006 21:02:59   
PBJ
Preberi si mojo zgodbo na tem linku:http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=797402&mpage=1&key=cista&#797534
Torej, se naravno tudi splača - pri meni se jeuser posted image .

Pa glavo pokonci in lp

< Sporočilo je popravil PBJ -- 24.2.2006 21:04:57 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: CISTE IN IUI
25.2.2006 10:37:54   
cica
Hvala ti za odgovor, zelo sem ga vesela.
Ta mesec si merim temperaturo in se na 14 dan še ni dvignila, kar sklepam, da tokrat zaradi ciste ne bo O. Tudi O test kaže neg. Pa bo še en mesec mimo.
Občutek imam, da so mi prejšnji mesec folikli popokali par ur pred stop injekcijo, saj me je popoldan močno špikalo, zvečer, pred  stop injekcijo pa je bilo že vse mimo. Je to možno?
Pa saj ni važno za nazaj. Saj poznaš to: "Ni važno od kod prihajamo, važno kam gremo."
Želim ti srečno nosečnost !

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?