Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
CD z vajami za nosečnice od Vzajemne 3.2.2005 9:33:58
|
|
|
|
PrimožL
|
Midva z ženo imava oba DVD-ja od Vzajemne (Vadba med nosečnostjo in po porodu in Vadba za dojenčka in mamico). Če sem pošten, jih bolj malo uporabljava. Sicer so pa gor kar luštkane vaje in najina tamala kar fajn uživa, ko izvajamo vaje , ki so na DVD-ju.
|
|
|
|
CD z vajami za nosečnice od Vzajemne 3.2.2005 10:19:52
|
|
|
|
Tiamo
|
Hvala za odgovor, če prav razumem jih kupiš, so aktualne par tednov in potem, kot vse drugo roma v omaro. Mogoče si jih bom prvo sposodila in se kasneje odločila za nakup. Hvala, Tia74
|
|
|
|
CD z vajami za nosečnice od Vzajemne 3.2.2005 10:32:13
|
|
|
|
Tiamo
|
"M" tale tvoja ideja sploh ni slaba, A mi kdo posodi DVD? "M" ti me prehitevaš skoraj za 2t, a tebe tudi kaj napenja? LP Tia74
|
|
|
|
CD z vajami za nosečnice od Vzajemne 3.2.2005 11:22:02
|
|
|
|
Tiamo
|
Smrk sem iz Ljubljane :(( ...bomo že kaj pogruntal. Hvala ti vseeno.:)- Blagor tebi k te nič ne napenja. Čeprav ni to nič hudega, ampak je kdaj prav moteče in zoprno, če moraš zadrževati, sploh če si v družbi. Lp Tia 74
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?