|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CB res 100%
31.1.2005 12:48:57   
anja 26
Pozdravček

A mi lahko kira pomaga, PROSIM?
M imam redno na 28-30 dni in bi morala priti po najdaljši poti 27.01. pa je ni. včeraj sem naredila CB in se ravnala po navodilih in je pokazal na nisem noseča. 17.01. sem bila pri G in mi je naredil ultrazvok in je ugotovil PCO. Morala bi začeti jemati komiflen, kako ga naj če nimam M.

Kaj naj naredim?

V naprej se vam zahvaljujem :rozica:
Anja 26
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CB res 100%
31.1.2005 12:54:15   
pupika
anja poskusi še z kakšnim drugim testom npr. baby Check ali romed.

Drugače pa je edina možnost obisk G, da ugotovi kako je s tabo.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   CB res 100%
31.1.2005 13:00:13   
anadejka
Čaw Anja,jest ti pa svetujem da počakaš še kšna 2 dni.Veš živčki tut nardijo svoje.Če ima M:hudicek: za pridet bo pršla,če pa je kej druzga:duda::love:,pa je mogoče za minus na CB krivo to da imaš premalo nosečniškega hormona.
Držim pestke:miska:da je to to!!!

Lepe pozdravčke...........andrejka76:miska:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CB res 100%
31.1.2005 13:20:35   
biba77
Kot sta ti rekli pupika in andrejka: pocakaj se par dni, ponovi test.
Ce si :nosecka:, SUPER. Ce pa nisi, pa pojdi do G in bos dobila nekaj za sprozitev M (tako je bilo z menoj). Klomifena, preden dobis M, ne mores zaceti jemati.
:miska:
PS: CB ni 100%

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CB res 100%
31.1.2005 13:30:27   
anja 26
Hvala punce,:rozica::rozica:

Tok sem se veselila da bom začela jemati komifen in da se bo ja zgodil čudež :duda:, pa zopet čakanje kje je M ali pa + na CB-ju.

Anja 26 :rozica:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   CB res 100%
31.1.2005 15:17:41   
mujcek
tudi jaz ti svetujem, da malo počakaj, če pa ne bo M pa pojdi do G, da ti M sproži s tabletami! Tudi jaz imam PCO in mi je predpisal najprej dabroston za sprožitev M, potem pa Klomifen-ne moreš ga začet jest preden ne dobiš M:zmeden2:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.