|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CB
19.10.2004 23:25:53   
max
hojla!

Pozdravljene sotrpinke in vse tiste ki se tako močno trudite in delate na tem, da bi končno le zagledale:roza:
Kdaj bi po vašem morala delati CB, glede na to da sem imela zadnjo M 1.10. Me pa že ene 3 dni mučijo neke slabosti, pa nobena hrana mi ne paše,pa špika me v desnem spodnjem delu. Se lahko veselim ali pa si vse skupaj že malo preveč domišljam?

Lep pozdrav vsem in upam da bomo kmalu9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CB
20.10.2004 7:39:26   
pupika
Jaz bi ti priporočila da še malo počakaš, in ko ti bo M zamujala kake tri dni pa le naredi test.

Držim pesti zate in upam na :modri::roza:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   CB
20.10.2004 7:51:43   
Tina31
Draga Max!
Strinjam se s puncami, menstruacija ti mora že nekaj dni zamujat, ko lahko narediš test.Da ne bo kakega razočaranja po nepotrebnem.
Želim ti ++++++++++++++

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CB
20.10.2004 8:55:26   
TASI71
Se strinjam z vsemi pred menoj. Jaz sem sicer test naredila, ampak potrebno je počakati,da ti :hudicek: izostane. Dnevi so pa dolgi.

Želim ti :modri::roza: in naj te :angel::angel::angel: čuvajo.

LP Taši :muca:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CB
20.10.2004 9:22:37   
pravljica
max, jaz sem danes naredila že peti test...ne morem počakat do M!...pa spet je bil negativen (do M mam še kak teden)...tak da se pač tolažim s tem da je prehitro :)

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   CB
20.10.2004 10:55:26   
max
ojla punce.

Res ste zlate in pravi cukrčki.Ampak kaj ko se tile dnevi res tako vlečejo in ne grejo nikamor.

Se beremo in pišemo ko bo kaj novega. Vsem vam pa pošiljam eno:rozica: in da čim prej zagledate :modri:

lp max

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   CB
20.10.2004 14:23:11   
Anitka
HEJ MAX!

Pojdi ven, vse skupaj odmisli, uživaj v sončku in res bo čas hitreje minil. Za test pa le počakaj, da ti bo M zamujala kak dan. In držim pesti, da bo pozitiven :modri::roza:++++++

Anitka:metulj:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   CB
20.10.2004 18:04:08   
kimi
se strinjam z vsemi

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.