Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Nekaj kar je mega je carsko, kdor stori nekaj mega je car/carica. Kdor je pogumen je mega. Je car. CAR Ide magarac džunglom, skače, divlja kad ispred njega iskoči lav! Lav: Je l' znaš ti da se ne smiješ tako ponašati ovdje, ja sam kralj životinja i postavio sam ovdje neki red koji se mora poštovati! Magarac: Ma je li? A 'ko je tebe postavio za kralja životinja? Lav: Sve ostale životinje, jer mogu najduže ****ti! Magarac: Ja mogu duže. da se kladimo? Razmišlja si lav što će, gleda magarca i pristane! Prvi lav uhvati magarca i počne, 15 min, 30 min, magarac trpi ne progovara, 45 min, 1 sat i lav svrši! Došao red na magarca i uhvati on lava i poče! 15min lav trpi, 30min lav trpi, 45min lav trpi i već si razmišlja vidi ove budale, baš će me sjebati, pročut će se, bit će bruka, i što sad? Razmišlja i što mu najviše odgovara kad je s lavicom i sjeti se da voli kad lavica stenje. I počne lav stenjati. Magarac nastavi, 1 sat magarac i dalje ne popušta, lav se sjebo. Lav si misli što će, i na um mu pade da voli kad ga lavica češka po jajima dok ju jebe. I on počne magarca češkati. Navalio magarac ne popušta, lav stenje, češka ga po jajima. Posljednje čega se lav sjeti je da ne može izdržati kada lavica počne miješati. I zavrti lav guzicom najžešće što može I tada Magarac uhvati lava za grivu, povuče ga prema sebi i reče: "Lave, ti nisi kralj, ti si car!!!"