|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CAJI
8.3.2005 15:56:02   
KMALU
Katere caje se lahko pije med nosecnostjo? Zelenega in crnega ne, to vem.. ne vem pa za ostale...

Hvala za odgovore...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CAJI
8.3.2005 17:24:25   
lunca77
hojla!

jst vsak dan pijem kakšno šalčko obeh tko da po moje ni panike, samo zmerno. sem pa slišala da se ne sme pit ursi čaja pa kakšnih močnih zeliščnih.

brez čaja pa pač ne morem :ups:, spijem namesto kave kakšen čaj. ampak me pa zanima ok za črni čaj zato ker vsebuje tenin, kaj pa je z zelenim narobe? samo ni priporočljiva več kot ena šalčka na dan, drugače je pa baje zelo koristen, prečisti telo pa tko. kakorkoli po moje z ničemer ni treba pretiravat, če pa paše pač paše;).

lp lunca :nosecka:34t+2d

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   CAJI
8.3.2005 18:22:00   
KMALU
Mislim, da vsebuje kofein ali nekaj takega....

Kaj si mislila s temi "mocnimi zeliscnimi" caji?
Ponavadi ne pise nic na skatlicah - pise pac zeliscni caj...
Hvala za odgovor...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CAJI
8.3.2005 19:48:15   
Grascakinja
Jaz pijem zelenega skoraj vsk dan po 1 skodelico za boljše počutje - imam nizek pritisk, kava pa mi dela slabo in po njej ne spim. Zeleni in črni čaj vsebujeta tein, kofeinu podobno poživilo. Ni, da se ga ne sme pit med nosečnostjo, samo več kot ena skodelica na dan ni priporočljiva, ne kave, ne pravega čaja.

Nekateri zeliščni čaji niso priporočljivi, naprimer žajbelj in kajvemkajše, bo kaka zeliščarka bolje vedela. Čeprav sem jaz med virozo pila tudi žajbelj na mleku, ker mi nič drugega ni pomagalo pri grlu in pljučih.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CAJI
8.3.2005 21:18:40   
CIPRESA
KMALU, jaz vem za dva čaja , ki ju priporočajo zeliščarji v nosečnosti to sta rman in plahtica, ki ju lahko popiješ kolikor hočeš. Nevem za kateri zeliščni čaj te zanima?

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   CAJI
9.3.2005 7:56:47   
Lana_s
Ko smo že pri čajih. Pred časom se je na forumu pisalo o čaju z listi maline (za lažji porod). Tega čaja nikjer ne najdem, ve katera kje se ga da kupiti? Imajo čaje z okusom maline, gozdne maline, iz malininih listov pa še nisem nikjer zasledila.

Drugače pa tudi jaz tu pa tam kak črni čaj z mlekom - predvsem Indijski mi je dober, spijem. Mislim da skodelica na dan ne more škodit, kvečjemu pomaga pri prebavi.

LP:rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   CAJI
9.3.2005 8:51:27   
lunca77
živjo!

z močnimi zeliščnimi čaji sem mislila tiste, ki so bolj zdravilni ala ursi čaj in podobni, ki so prav namenjeni zdravljenju nečesa. jaz vsak dan popijem pol litra čaja za nosečnice proti vnetju mehurja in zelo pomaga :bravo:. mi ga je svetovala g. se pa dobi za kupit v lekarnah in je od galenskega laboratorija, ampak ga nimajo povsod. v dravljah vem, da ga imajo.

lp lunca77

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   CAJI
9.3.2005 14:36:46   
lucy32
kaj pa navadni čaji, sadni?, Pa doma posušena meta in lipa , čeprav lipa meni ne paše ker me full napihuje

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?