|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   C&A - Gratz
18.3.2005 14:44:33   
Romcka
halo pupe:) sem malo iskala po starih mailih (pa se mi ne da vec)..ce ma kera cajt, a mi lahko pove kje je C%A u Gratzu? Imam ze cist nastudiramo kak prit do Ikee, Obija, Toysa in H&M--a je to v istem delu mesta?
HVAAAAALLAAAAAAAA...
Uzivajte
R9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   C&A - Gratz
18.3.2005 14:47:10   
lunca77
zelo blizu. tam sta dva centra. v enem je ikea in ostalo, v drugem pa c&a. mislim, da namesto, da greš levo v ikeo greš mal prej na desno. na semaforju pa sej boš vidla ker piše in je res blizu.

veliko sreče :nosecka:+:duda:

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   C&A - Gratz
18.3.2005 14:59:43   
bambi
Ja, če greš iz smeri MB je tik pred Grazem na desni strani en velik center in na tabli tudi piše SEIERSBERG, to je totalno velik center, ker imaš noter kup trgovin, od H&M do C&A, pa Orsay, pa Mango, pa.......... v glavnem ne moreš zgrešit, samo enih par km pred Grazem bodi pozorna na Saiersberg....

LP Bambi

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   C&A - Gratz
18.3.2005 15:05:32   
Romcka
hvala Pupe:)9nebesa
R

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   C&A - Gratz
18.3.2005 15:05:33   
Romcka
hvala Pupe:)9nebesa
R

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   C&A - Gratz
18.3.2005 15:08:10   
Romcka
joj sam se nekaj:)
a je bolje it v H&M v Seiersberg ali tam zraven Ikee?
Keri je vecji/boljsa izbira...?
HVALAAAAA 1000000000000000X
R:rozica:

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   C&A - Gratz
18.3.2005 15:27:24   
Petra P.
Od kod pa se je prikradel tisti "t"? :):):)

Svoj čas je bil še en C&A v centru mesta, pri glavni avtobusni postaji. Ampak nisem ziher, če je še, že nekaj časa nisem tam nakupovala.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   C&A - Gratz
18.3.2005 17:43:44   
zara3
Zdravo!!!
Jaz sem bila prejšnji teden v C&A v Seiersbergu, moram reci, da sem bila totalno razočarana....vsega skupaj so imeli 4 stojala nosečniških oblačil, pa še od tega mi ni bilo prav nič všeč. Upam, da sem jaz naletela samo na slab dan in da so dobili kaj novih stvari.
lp, Zara + :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?