|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   C&A (Maribor)
20.10.2007 15:07:54   
Anonimen
Ste že bile kaj v šopingu?

Mene je včeri mal vlekla radovednost,pa sm šla čekirat.Nič kaj posebnega.Kupila sem dvojne kavbojke in en pleten brezrokavnik,ker je to edino,kar sem zaradi gneče uspela sprobati,sem pa videla še kar nekaj simpatičnih zadevc,ki pridejo na vrsto,ko bom mela več potrpljenja in časa.Vse skupaj so 4 nadstropja.Videla sem lepe otroške bodye za 2,5 evra.

Če ste bile v šopingu,ste kupile kaj?Vam je bilo kaj všeč?

Men malo spominja na Avstrijo,s tem,da je naš veliko večji,kot pa v Grali,kjer smo kupovali mi.
Pa v Mb dela zlo velik Avstrijk,tko,da ti težko pomagajo,če ne znaš nemško.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: C&A (Maribor)
20.10.2007 18:56:31   
* Mateja *
Ma kaj je sploh za C&A? Jaz sem s Primorske in nimam pojma kje to mate! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2007 19:03:54   
MajaA82
meni ni všeč. nsiem nič kupla, ker se mi zdi da je zelo slaba kvaliteta. nekaj podobnega mi ej kot orsay in New Yorker. user posted image Sem pričakovala malo več. 

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2007 19:22:08   
tejkooo
Mislim ,da ne moreš pričakovati ne vem kake vrhunske kvalitete za bodi ki stane 2€ je pa glede na ceno vrhunska kvaliteta!!user posted image Avstrijke delajo notri samo začasno toliko da predajo svoje znanje našim prodajalkam.. Sicer pa pri vsaki blagajni je ena slovenka in ena avstrijka.....

(odgovor članu MajaA82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2007 20:15:45   
muki1
In kje je C&A ? V Mariboru vem, ampak drugače me zanima...a v Europarku ali kje?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tejkooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2007 20:17:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MajaA82

ker se mi zdi da je zelo slaba kvaliteta.

Mi smo dobili kar nekaj rabljenih oblek za Mičico; kvaliteta se mi zdi podobna kot H&M; meni je ok.

(odgovor članu MajaA82)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2007 20:38:27   
rainbow
Jaz sem bila danes tam in že zjutraj je bila kar gneča. posebej pri garderobah ljudje gredo kar prek vrste, nevljudni do amena.
za otroke ni bogvekake izbire, za sebe sem pa kupila nekaj majčk, običnih, pa en pulover. sem šla še potem raje v SOliver.

Sicer pa ta moda dandanes ni zame.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2007 20:43:47   
al1*
Jaz v mariborskem še nisem bila, sem pa pogosto v Avstriji. Meni se zdi kvaliteta ok - tako nekje kot HM.

Je pa v Mariboru C&A v centru mesta, tam kjer je bil včasih hotel Orel.

lp

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2007 22:59:48   
Olivija
Mi že toliko let nakupujemo v C&A, da smo res že stalna stranka. Me je res presenetilo, ko so leta 2000 v Londonu vse C&A trgovin zaprle.

Kakovost otroških cunj je pa čisto ok. Za odrasle je pa spet odvisno kaj najdeš. Zdaj vedno pogledam iz česa je pulover in 100 % akrilu se potem izognem. Edini akrilni pulover, ki se ni scufal je en iz ZDA - me je prav presenetil, imam ga že 5 let in je še vedno kot nov.

Sem si pa včeraj kupila eno lušno krilo in zdaj upam, da ga ne bom prepogosto srečala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2007 0:20:55   
lelaval
Meni se zdi kvaliteta ok - tako nekje kot HM.

Se strinjam. Ravno zadnjič sem dobila od ene kolegice nazaj kavbojke, ki sem jih kupila najstarejši pred 10 leti. Med tem časom jih je že par otrok ponosilo, pa so barve še vedno iste. Pa tudi druge stvari se niso uničile. Sem kupovala v avstrijskem, v MB pa še nisem uspela it - oz. čakam, da bo gužva mimo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2007 7:32:07   
Lenny
Preveč gužve. Bom počakala do petka, ko grem v Avstrijo user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.10.2007 12:44:52   
lencka73
Mam eno vprašanje za tiste, ki ste bile v trgovini v MB. Ali imajo tudi spodnje perilo v MB??? V Celju sem bila ful razočarana, ker ni blo nič videt. Se je še kteri drugi, ki je bila tam zazdel, da je v tistih dveh etažah lepo nastavljeno vse, kar v Avstriji ne gre v prodajo? No zgleda, da bo treba še kar nekaj cajta  do Gralle al pa Graza skakljat....oz v Celovc za nas močvirske ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.10.2007 12:46:13   
Strawberrie Cherrie
Lencka, a ves, da sem bila jaz v Celju tudi ful razočarana. Niti ene spodobne cunje niso imeli in tudi jaz sem imela občutek, da ni to tisto tapravo, tko kot sem navajena iz Celovca.
Vzela sem samo 2bodya za tamalga, tisti so pa res ok.

(odgovor članu lencka73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2007 12:53:59   
petja
Meni je otroška roba v C&A zelo dobra, Lumpa ima kar nekaj njihove robe (bodyje, pižame, puloverje, termovelurje, smučarske hlače ...) pa sem z vso to robo zelo zadovoljna.

Zase sem pa v C&A do sedaj kupila samo oblačila za nosečnice (v Nemčiji), vse ostalo mi je user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?