Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Butasti keksolino,..... 26.7.2005 19:47:26
|
|
|
|
Natas@
|
Kaj pa če Kkeksolino prišparaš še za nekaj mesecev in ga nato pripraviš z navadnim mlekom.
|
|
|
|
Butasti keksolino,..... 26.7.2005 19:48:45
|
|
|
|
kofetek2010
|
:)-:)-:)- oprosti, a ne znam si predstavljat, da bi jedla čokolino z mlekom v prahu :zmeden: veš, večina ljudi, ki je te Linote je že starejših 8)
|
|
|
|
Butasti keksolino,..... 26.7.2005 19:51:30
|
|
|
|
Pika10
|
Ampak na teh Linotih piše od 4 mesece, od 6 mesescev in od 8 mesecev. Saj jih sploh ne bom kupovala, sem pa ponesreči ga odprla, ker sem mislila da je že z mlekom, kot pri Milupi.
|
|
|
|
Butasti keksolino,..... 26.7.2005 19:56:24
|
|
|
|
Natas@
|
Potem ga pa vidva z :love: pojejta, saj ni tako zanič. Lp
|
|
|
|
Butasti keksolino,..... 26.7.2005 20:46:51
|
|
|
|
eva1
|
Lahko pa ga meni pošlješ:)-:)-:)--jaz obožujem, čokolino, keksolino, frutolino...
|
|
|
|
Butasti keksolino,..... 26.7.2005 20:48:44
|
|
|
|
Mimi*
|
Od Linota je edino Frutolino z mlekom:) Pa še med cenejšimi je od večine ostalih podobnoh "pripravkov".
|
|
|
|
Butasti keksolino,..... 26.7.2005 20:55:47
|
|
|
|
eva1
|
Frutolino se dela z vodo8)8)8)
|
|
|
|
Butasti keksolino,..... 26.7.2005 22:57:59
|
|
|
|
piščanc
|
jah, nekateri pa potrebujemo kašice brez mleka, ker mališani ne prebavljajo mlečnih beljakovin (upam, da sčasoma bo), tako da jaz sem vesela, da je tudi kaj brez mleka milumil je bolj nasiten, saj vsebuje tudi krompirjev škrob
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?