|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Buscopan
1.7.2005 10:56:06   
Anonimen
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Dobila sem tablete Buscopan.
Mi ve katera točno povedati, za kaj oz. proti čemu so? Kakšne so vaše izkušnje z njimi?
K zdravniku sem šla zaradi bolečin v trebuhu.

Pa-pa!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Buscopan
1.7.2005 10:57:43   
cuma
Moj zdravnik jih običajno predpisuje proti bolečinam ob menstruaciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Buscopan
1.7.2005 10:58:15   
cmokec
Ponavadi dajo Buscopan prosti krčem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Buscopan
1.7.2005 10:58:25   
Udb
Proti krčom!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Buscopan
1.7.2005 10:59:30   
urla
Jaz sem jih tudi dobila, ko sem imela trebušne krče, vendar niso ne vem kako pomagale. Za želodec mi je bolj pomagal Ranital.
Drugače ba je Buscopan namenjen predvsem za menstrualne krče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Buscopan
1.7.2005 10:59:37   
Anonimen

Ja, no... Menstruacije zagotovo nimam :)-, torej... Kakšne krče pa potem imam, vraga? Maternične?

Pa-pa!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Buscopan
1.7.2005 11:00:32   
Naty*Taja
Jaz sem jih dobila, ko sem imela vneto ledvico. So pa ble ful tečne,ker me je po njih uriniranje tak zoprno bolelo! A so te na to kej opozorili? Mene takrat so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Buscopan
1.7.2005 11:03:39   
Anonimen

Ob pol osmih zjutraj sem priletela na urgenco v LJ zaradi bolečin v trebuhu.
Do 09:15 so me pustili čakati zunaj na hodniku, noter so mi naredili UZ, ob katerem mi ni nihče nič povedal, razen tega, da bitjecu bije srce.
Vse, kar sem jim jaz vedela povedati, je to, da me je celo noč zvijalo po želodcu in da se bojim, da je z bitjecem kaj narobe.
Potem sem pa dobila recept in v lekarni zgrožena ugotovila, da so to 3 škatle tablet Buscopan.
Pojma nimam niti kaj mi je niti kaj mi ni...

Pa-pa!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Buscopan
1.7.2005 11:05:24   
lutka
jaz sem dobila buscopan pri napadu žolča ........ in je pomagalo...........kolikor vem je proti bolečinam :zmeden:

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Buscopan
1.7.2005 11:25:38   
Anonimen
Buskopan deluje spazmolitično(odpravlja krče)
na gladke mišice prebavil,žolčnih poti,rodil in sečil.
Jemanje Buskopana med nosečnostjo in dojenjem samo po posvetu z zdravnikom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Buscopan
1.7.2005 12:29:14   
Nannn
Boscopan sem jest dobila v 6 tednu 9nebesa ker sem krvavela in imela krce...drugace pa sem jih jemala prvi dan ko sem dobila M...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Buscopan
1.7.2005 14:48:02   
ma-ja
Jaz sem dobila Buscopan pri prvi nosečnosti, da bi mi mogoče kaj pomagalo pri zaustavitvi krvavitve in krčev. Žal ni bilo dosti učinka in sem potem kmalu splavila.
Lahko da so ti jih predpisali preventivno, ker tudi nič ne škodujejo plodu. Če ne krvaviš, se jaz ne bi dosti sekirala. Pri drugi in tretji nosečnosti sem jaz tudi imela na začetku grozne krče (vendar nisem krvavela), pa se je potem vse srečno izteklo. Nisem pa jemala ničesar, ker je drugače vse izgledalo v redu.
Malo več počivaj, pa bo!

Veliko sreče :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Buscopan
1.7.2005 15:02:01   
African queen
Jaz sem tudi Buscopan dobila od ginekologa v prvi nosečnosti,ker me je občasno bolel trebuh.Ampak potem sem se odločila,da ne bom nobenih tablet jemala,bolečine so pa same od sebe ponehale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Buscopan
1.7.2005 17:02:48   
dory
jaz sem dobla buscopan ker mi je trebuh grozno otrdeval...niso pa nic pomagale..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?