|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bunda in hlače - kje?
13.10.2004 10:28:10   
Donja
A je katera mogoče videla v MB, kje imajo komplete bund in hlač za smučanje? Kombinezon že imamo, rabimo pa še vsako posebej. Včasih so imeli lepo izbiro v športni trgovini v Tušu na Pobrežju, pa te trgovine ni več tam. Ve mogoče katera kam so se preselili?

Hvala za odgovore in lep dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bunda in hlače - kje?
13.10.2004 10:35:51   
Lenny
V H&M sem videla ene dobre, z vsemi dodatki, ki jih hočemo pri smučarskih kompletih. Barvna kombinacija je črno-bela-siva in rdeča, cena pa okoli 9.000,00 SIT.
Kaj pomagala? Samo glede na naval se je za bat, da jim je zaloge spet zmanjkalo :zmeden:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bunda in hlače - kje?
13.10.2004 11:02:31   
KatjaP
Lenny! A je to cena za oba dela? A imajo mogoče kaj v svetlomodri barvi oz. kakšna taka da se kombinira s svetlomodro? Če jim bo pa zmanjkalo se bomo pa v avstrijo peljal :)

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bunda in hlače - kje?
13.10.2004 11:25:14   
Lenny
Ja, Katja, cena je za oba dela. Se pa kupi vsak posebej. Za barvo pa ne vem :zmeden: Meni je ta v oči padla, ker je bila nekaj posebnega med otroškimi cunjicami.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bunda in hlače - kje?
13.10.2004 12:27:50   
Donja
Sem bila včeraj pa ni bilo nič, samo kombinezoni.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bunda in hlače - kje?
13.10.2004 13:37:24   
Lenny
Evo, tega se je bilo za bat! Nekje sem brala, da je v Graz-u zaloga večja. Pa se bomo spet vozili na sever :zmeden:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bunda in hlače - kje?
13.10.2004 15:34:30   
*daša*
v soboto so ta komplet imeli v h&m v seirsbergu - ga je mami kupla mojmu bratcu, v west centru pa tega kompleta ni blo. so jih meli pa v seirsbergu kr precej pa glede velokosti tudi ni bilo problema, pa še več barvnih kombinacij je bilo.

lp, daša

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bunda in hlače - kje?
13.10.2004 20:36:15   
malika
V Elanu jih imajo(od 4 let dalje), pa baby center, pa Giga sport.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bunda in hlače - kje?
14.10.2004 7:43:30   
Donja
Sem bila v ponedeljek v Seirsbergu, pa so imeli samo posebej hlače in bundo. S tem, da je bunda stala 40 eur, se mi ni zdela ravno poceni. Bom pri nas še pogledala v Giga sportu in Baby centru.

Hvala vsem za odgovore :rozica:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bunda in hlače - kje?
14.10.2004 7:44:11   
Donja
Malika misliš tisti Elan, ki je pod Pohorjem?

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Bunda in hlače - kje?
14.10.2004 8:01:30   
Lenny
Elan se je preselil k BOF-u, Takko-tu in Baumaxx-u na Tržaško!

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Bunda in hlače - kje?
14.10.2004 9:23:52   
KatjaP
Lenny, mi lahko prosim poveš kje je Seiersburg - a sem prav napisala:ups:? predvidevam, da je to bližje kot Gradz. Saj jaz sem vedela, da bomo še vedno v Avstrijo hodili,če bomo hotli naše :modri::roza: oblečt.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Bunda in hlače - kje?
14.10.2004 10:48:39   
Donja
Uf škoda, pa ravno danes grem pod Pohorje. Bo treba še kak ovinek naredit.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?