|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Buggypad
24.6.2010 13:47:02   
PC Baby
Med našima dvema bo 22 mesecev razlike in ker bom velik del dneva sama z obema, razmišljam o nakupu Buggypada. Zato me zanima kakšne so vaše izkušnje z njim? Na slikah izgleda bolj kot en invalidski voziček, ampak če pravite da je praktično....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Buggypad
24.6.2010 13:58:28   
emica2008
Mi ga mamo, pa je kar super. je pa kar drag. kaj pa una rolka k se zraven pripne? mislim da bo v vašem primeru to bolj praktično. zdej se dobi ena k ma še mini sedež vmes, mi je ful všeč.

tle je še mal o tem:
http://www.ringaraja.net/forum/buggyboard--ali-obstaja-se-kaj-drugega/m_5077558/mpage_1/tm.htm

< Sporočilo je popravil emica2008 -- 24.6.2010 14:00:56 >

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 14:22:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emica2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 14:23:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2010 16:35:20   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

mi imamo 14m razlike in smo imeli Buggy Board, ki se je izkazal za neuporabnega, tko da smo ga hitro prodali. Buggy Pod sm zelela kupiti, pa se ga je takrat tezko dobilo.
ampak hotla sm tole reci - morda tega niti ne bos potrebovala; nas prvi je namrec hitro shodil in se ni vec maral kaj pretirano vozit.

Pri na je bilo isto s tem, da je malo več razlike med njima.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2010 21:08:06   
Petka09
Ooo, Pc Baby, čestitaaam user posted image user posted image user posted image .... No, samo toliko sem se oglasla user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2010 21:59:46   
jullie
..js poznam dve, ki ga uporabljata in sta zadovoljni..ena je pa kupila kar voziček za dvojčka..
..na naš voziček buggypod ni pasal, drugače bi ga takoj kupila..sem pa zdaj ko je lahko tamala v športnem delu kupila tudi kar voziček za dva..
..v glavnem, če ga misliš kupiti, preveri prej spisek na katere vozičke se da montirati..

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2010 19:58:16   
PC Baby
Hvala user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?