|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bugaboo Bee... ali ga ze ima katera?
29.2.2008 8:44:07   
brest
Ravno sem pred nakupom tega vozička pa me zanima če ga katera že ima in mi lahko pove nekaj izkušenj. Kupila bi ga za drugega otroka ki ga pričakujemo poleti, s tem da bi ga prej uporabljala še za našega 2 in pol letnika.

lp, hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bugaboo Bee... ali ga ze ima katera?
29.2.2008 11:56:31   
kaya2007
sem zadnjiv videla eno žensko, ki je imela v njem novorojenčka, izgledal je super! vsekakor boljše, kot pa spet kakšen težek voziček user posted image  pomoje nimaš kaj falit!

(odgovor članu brest)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bugaboo Bee... ali ga ze ima katera?
29.2.2008 17:39:38   
tinaaja
Meni je bil na netu fuul vsec, v zivo pa user posted image Mojemu enako. V šusu sva opustila zeljo po njem.

A si probala dat not ta starejsega otroka, ker meni je strasansko ozek deloval? Nasa 10mesecnica, takrat, ko smo probavali, je bila v bundi cist stisnjena not.

Drugace pa uporabniki pisejejo, da je super za mesto, da je ful vodljiv. Kaj pa vem, jaz bi pol raje aprico vzela, ker vsi dodatki, ki jih rabis za novorojencka pri bugabuju nanesejo ze tok, da je aprica primerljiva. Tudi bugaboo cameleon mi ornk prekasa Beeja (naj se enkrat poudarim, da mi je bil Bee zelo vsec dokler ga nisem v zivo vidla user posted image )


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bugaboo Bee... ali ga ze ima katera?
29.2.2008 17:55:56   
brest
Tudi jaz sem ga sla gledat takoj ko so jih v Busiju dobili in sem ravno tako odločno rekla ne...sedaj pa po nekaj mesecih je pa slika drugačna. Treba se ga je res navaditi. Doma imamo že Buzza od prej (tudi košaro za novorojenčka), vendar ne morem več gledati teh velikih vozičkov ki veljajo za ''majhne'' potem pa ko dodaš v prtljažnik še košare ali športne dele pa niti niso več tako majhni in lahki.  Rada bi nekaj simpl in vse v enem.


(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bugaboo Bee... ali ga ze ima katera?
1.3.2008 18:07:52   
Rubin.
Obrni se na Raho, za njo sem sigurna da ga ima.

(odgovor članu brest)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bugaboo Bee... ali ga ze ima katera?
1.3.2008 18:22:52   
Raho
Mi imamo cameleona. In ga ne dam za nič na svetu. user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?