|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Budala!
14.5.2008 10:52:14   
Anonimen
En tkorekoč sosed se je res k usekan obesu na hupo svojga auta (majo eno tako specifično, da jo na daleč prepoznaš). Očitno mulca kliče, k se mu ne da po naselju hodt. No, najdu ga zgleda še ni, je pa MENE ZBUDU, mater mu pohupano!!! user posted image

Če bi se mi dal preoblečt, bi ga šla vn likvidirat...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Budala!
14.5.2008 10:53:58   
mala maja
user posted image user posted image user posted image user posted image  temu pa res malo fali v gavi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2008 10:55:12   
Anonimen
Ma *ebenti sm jezna, no! user posted image  Od 25. aprila delam po 10 do 14 ur na noč, potem me pa neki tkole katapultira u luft. K da ni že dost un pater u cerkvi, k se (who knhows why) usako pouno uro na zvon obes! user posted image

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2008 11:04:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

Ma *ebenti sm jezna, no! user posted image  Od 25. aprila delam po 10 do 14 ur na noč, potem me pa neki tkole katapultira u luft. K da ni že dost un pater u cerkvi, k se (who knhows why) usako pouno uro na zvon obes! user posted image

user posted image Zvonovi se sami vklapljajo, že dolgo niso več ročniuser posted image

Za soseda pa nimaš kaj, človk pač lahko trobi čez dan, saj verjetno ne ve da spiš. Ali pač?

Drgač pa okna zapret, rolete dol pa ne boš slišala. Če pa še vedno slišiš pa čepke v uha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2008 11:06:01   
Anonimen
Ma klinc, zdej sm džezvo za kofe prstavla. user posted image

Sej bi odprla vrata od terase, postavla vn zvočnik in na vs glas nabila kkšno "Na Roblek" ali pa "Golico", sam se bojim, da bi mu blo še ušeč! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2008 11:12:53   
Mandek
Joj, kok poznam tole:)
Mi mamo v tem blokovskem naselju Bangladeša same paciente, brez zejbancije. Vsak teden se okrog enih ponoč spodnji začnejo klat. Z nožem se lovijo po stopnišču, vpijejo drug na drugega, loputajo z vrati...in nihče jim nič ne more. Najini sosedi sta lezbijki, ki ne preneseta, da se ne vtikata v življenja drugih. In puščata listke po vratih, ob 22.15 trkata na vrata, ko sva mi2 čisto tiho in vsak za svojim računalnikom (da naj dava mir). Na sploh je folk v tem bloku udarjen na razne listke in grožnje....Komaj čakam, da mine mesec, da spokava med normalne ljudiuser posted image
aja, kar se pa zvona v cerkvi tiče. naš je najjači ob 5 zjutri. ne neha in ne neha. in tako se začne naš preljubi dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2008 11:14:06   
Mandek
ne glejte slovničnih napak, op.user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2008 11:14:20   
Anonimen
Sej nism več prepričana, a nej si un komad zavrtim od ansambla Tulipan "Fina dama iz Ljubljane med vaščane je prišla"... al kva. user posted image

Benti sm jezna, no... ma kakšn Bangladeš? user posted image

(odgovor članu Mandek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2008 11:17:57   
Mandek
Naselje, kjer trenutno spiva (ker nama je odveč karkoli drugega tu), sva poimenovala Bangladeš. Sami bloki in težki, negativni ljudje. In narkomani, seveda. In zelenice z igrali, kjer stoji ogromna tabla "prepovedano zadrževanje na travi". Super, ne?
najmenina pa takšna kot bi stanovala v svoji hiši. Grrrrrrrrr za požrešnega lastnikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.5.2008 11:18:40   
Anonimen
Ajme... ja kje je pa to? Mnde ne u LJ? user posted image

(odgovor članu Mandek)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.5.2008 11:19:46   
Mandek
Nop, Žalec. Edini kraj, kamor se ne vrnem NIKOLI več, ko grem enkrat ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.5.2008 11:21:07   
Anonimen
Tuki je načeloma tak mir, da slišš drek, k na tla pade od ptiča, k se med letenjem userje, sam k se pa komu skraužla, takrt je pa štala. Zdej sam še čakam, da bo najbližji sosed uklopu un drobilc za veje! user posted image

(odgovor članu Mandek)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.5.2008 11:21:36   
Volga
O, karnisa je pa razpičkana user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.5.2008 11:22:05   
Anonimen
Ja a ti ne bi bila na mojm mestu?! user posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.5.2008 11:23:55   
Volga

Ja a ti ne bi bila na mojm mestu?! user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.5.2008 11:24:41   
Anonimen
Klinc gleda še tebe, Volga. Zdej sm dedcu poslala SMS na šiht, nej me pride domou nategnt, da bom lohk nazaj zaspala.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.5.2008 11:31:40   
Volga

Klinc gleda še tebe, Volga. Zdej sm dedcu poslala SMS na šiht, nej me pride domou nategnt, da bom lohk nazaj zaspala.

Meni je pa fajn, da te je zbezal s postle, boš vsaj kaj povedala. karkoli no, ni muz, da je pametno,.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.5.2008 11:33:05   
Anonimen
Nism zdele sposobna karkoli pametnga zint... no, k da drgač sm. user posted image

Sej zdej ne hupa več. Glih tolk, da me je u luft f**nu. user posted image

Dedca je pa vrjetn fršlok ubrisu, k je SMS dubu. Tut odgovori ne. user posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.5.2008 11:38:39   
Rožica I
Če bi se mi dal preoblečt, bi ga šla vn likvidirat...

-----------------------------
user posted image user posted image user posted image
(pa idi kar takšna kot si, ven, mogoče ga bo to bolj dotolklo user posted image )

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.5.2008 11:39:44   
Anonimen
Taka, k sm zdele, bi ga pa zihr... če ne drucga, mam čupo tako, k da bi prst dala u šteker. user posted image

Eh... slovensko govedino poslušam in pijem kofe... sej bo minil. user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
14.5.2008 11:42:16   
Rožica I
Ti, a ti zaspiš tako, da sexaš, praviš user posted image ?! Pa tvoj tastar ve, kaj okoli govoriš?
user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.5.2008 11:43:37   
Anonimen
Ajme, ja a tko si ti to razumela? Ojej. user posted image  Drgač pa... moj dedc se je že zdauni nehu sekirat zarad kozlarij, k jih jst okol klatm. user posted image

Kako bom šla jst dons na šiht, mi ni čist jasn...

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
14.5.2008 11:53:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mandek)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.5.2008 12:05:58   
Mandek
Sory, Lukrecija, ampak v enem letu še nisem srečala prijaznega človeka tu. V bloku noben ne pozdravi! tega res nisem vajena,no...Se kr sama s sabo menim, ko komu pridržim vrata od dvigala...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.5.2008 12:06:28   
Kaliope
Plemenita saj ti se zdaj seliš v šiško, ne? potem se kar navadi, ker če misliš, da boš tam kaj spala zjutraj ... pri nas nekdo vsako zjutraj, ko Mercator odprejo po mojem prvi pri vratih stoji, da gre takoj v nujni nakup, zunaj pa priveže svojega psa, ki potem pol ure skupaj cvili, laja, javka itd itd ... tak da s spanjem ni nič ... 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?