|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bubchen krema za ritko
28.7.2006 20:35:14   
Bejba
Sem jo iskala v Mullerju in so rekli, da so jo ukinili za slovenski trg user posted image . Halo, pa to je ja najboljša krema za ritko, vsaj zame oz za naša dva sončka.
Potem sem sicer vprašala še v Baby centru in so rekli, da nič ne vejo o tem in da jo oni še imajo. Ampak v BC je skoraj enkrat dražja kot je bila v Mullerju.
Katera kaj ve o tem?

LP; Bejba

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bubchen krema za ritko
28.7.2006 20:38:32   
cmokec
user posted image   Upam, da bo še, nam je tudi super.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2006 20:52:47   
Naja31
Kaj?!
Pa ravno zdaj ko je ta edina ki nam pomaga proti vneti ritki.
Poglej v DM. Bom sla jutri takoj po zaloge, če je še kakšna.
No, vseeno upam, da to ni res.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2006 21:34:45   
ursa_p
Meni so v Muellerju rekli enako.

Ampak ... v lekarnah jo se imajo in o ukinitvi ne vejo nic ... cena je malo drazja kot v BC (ce sem si prav zapomnila). DM sem pa skoraj prepricana, da jo ima, ker jo imajo v "akciji" pri tistih Baby Bonusih.

Lp, Ursa

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2006 21:39:34   
LE&TA
Tud jst jo uporabljam, majo jo sigurno v DMu, pa v Pikapolonici na Rudniku sm jo tud vidla, cena je približno enaka!!

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2006 21:45:56   
Anonimen
V Muellerju je tudi jaz nisem našla, pa nisem potem niti spraševala. Sem samo hotla jo pol ceneje dobit. V DM se jo pa dobi, ker sem jo potem pač tam kupila.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2006 22:06:43   
sezam
V Mullerju je res že nekaj časa nimajo - najprej niso imeli ta velike škatle, sedaj pa tud ta male ne user posted image . Cena je bla res ugodna. Bo treba spet dražje kupovat user posted image . Ja je pa res superuser posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2006 22:10:40   
ameli
Meni pa ta krema sploh ni všeč, Se ful težko odstrani. 1000× boljša je Bebival.

Najbolje da vprašaš kako je z Bubchenom v BC, ker so oni generalni uvoznik

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
28.7.2006 22:31:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ameli)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.7.2006 22:37:55   
Nannn
Mi jo tud uporabljamo za ponoci drugace pa navadno hladilno mazilo....upam da jo bo Mueller se prodajal saj sem jo tam res ugodno dobila....ce bo katera kaj zvedela naj prosim napise...

LP Nannn

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.7.2006 23:46:41   
hajdi21
Pritrjujem Ameli,

tiste, ki ste doma na MB koncu, poskusite Bebival, ker res ne pušča nobenih madežev, ritka se otročku tako lepo sveti.

Tudi jaz sem Bubchen kremo tako težko odstranila, preveč mastna se mi je zdela.

LP.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.7.2006 10:18:27   
coco
user posted image user posted image user posted image  Men je pa znanka, ki dela v Mullerju rekla, da baje menjavajo embalažo al nekaj podobnega (user posted image user posted image user posted image ) in da je zato nekaj časa ne bodo imeli. O ukinitvi za celoten naš trg pa ni govora. Kolikor sem pregledala trgovine in lekarne je sedaj najceneje v Baby Centru (okoli 1200sit - ta velika embalaža).
Drugače smo pa mi zelo zadovoljni z njo!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.7.2006 13:56:54   
Mimmi78
Tudi meni je Bebival-ova krema najboljša. V LJ se dobi v lekarni v trgovskem centru Murgle.

(odgovor članu coco)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.8.2006 11:19:01   
bori1
punce, katero rabite Baby Wundschutz - gost bela krema ali Po Schutz Pflege- tekoče hladilno mazilo. Prvo smo dobili v porodnišnici, drugo sem pa v DM ju vzela. Dm ima zagotovo še obe na zalogi. Cena pa,... samo malo,...krema 1299,00 sit za 150ml in mazilo 799,00 sit.

katero torej uporabljate - ta "gosto"?

lp, Bori1

Moje življenje je popolno. Imam 3 ljubezni;
1. prekrasno hčerko Marušo - 4 leta,
2. pridnega sinčka Matica -12.06.2006 in
3. prekrasnega moža, ki mi je prejšnji alineji omogočil,...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.8.2006 12:34:11   
Yasminka
Tud meni ni všeč. Naša dobi pikice po njej. Bolj mi je všeč Lumpijevo hladilno mazilo (dela ga Lek).

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.8.2006 12:42:24   
Alisa
Jaz sem jo dobila v porodnišnici, kot darilo porodnišnice in sem z njo zlo zadovoljna. Sem pa jo kupila v BC za 1,290 sit 500ml in se mi ni zdela draga.  Koliko pa je stala v Mullerju.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.8.2006 17:42:42   
Mateja82
IZVIRNO SPOROČILO: bori1

punce, katero rabite Baby Wundschutz - gost bela krema ali Po Schutz Pflege- tekoče hladilno mazilo. Prvo smo dobili v porodnišnici, drugo sem pa v DM ju vzela. Dm ima zagotovo še obe na zalogi. Cena pa,... samo malo,...krema 1299,00 sit za 150ml in mazilo 799,00 sit.

katero torej uporabljate - ta "gosto"?

lp, Bori1

Imamo Baby Wundschuts ki jo uporabljamo samo včasih, kadar se mi zdi da je rita rahlo rdeča pa takoj pomaga, z robčki se prav lepo dol spravi.
Za vsak dan pa imamo Baby creme -hladilno mazilo kupila  sem jo v BC cena 799 sit. Ta se boljše razmaže.
Z obema sem zelo zadovoljna upam da jih res ne bodo ukinili.
Imel smo smo  na začetku bebival pa je doble neke mehurčke po ritiki, šišiki pa še po bedrcih, smo zamenjal z Bubchen, rito  pa začel čistit z robčki in ne več z  vodo in vato pa so mehurčki kmalu izginili. Nevem pa kaj od tega je pomagalo.

Sicer je pa vsaka rita malo drugačna, nekaterim odgovarja ena krama drugim pa druga.

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.8.2006 22:23:34   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

Jaz sem jo dobila v porodnišnici, kot darilo porodnišnice in sem z njo zlo zadovoljna. Sem pa jo kupila v BC za 1,290 sit 500ml in se mi ni zdela draga.  Koliko pa je stala v Mullerju.

V Mullerju je 500 ml stala samo okoli 850 SIT

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?