|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bučno olje
5.8.2009 21:04:13   
azik
Živimo na vasi,in tudi sami pridelujemo buče sedaj pa me, zanima kdaj otroku ponuditi solato z bučnim oljem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bučno olje
5.8.2009 21:21:27   
bina30
Zdravo! Ne bi rada pametovala, samo se mi zdi, da ni boljšega kot takšno, domače rastlinsko olje, pa naj bo olivno ali bučno.
Jaz sem mojemu sinu pri 8m, ko je začel jesti skoraj vse z nami, ponudila solato z bučnim oljem. V bistvu je samo malo polizal tisto solatko. Je pa zagotovo zelo zdravo.

(odgovor članu azik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bučno olje
7.8.2009 22:10:08   
akin
Bučno olje mislim, da sploh ni problem.
Mi smo komaj pričeli uvajat in nam je patronažna rekla, da naj vsaki kuhani zelenjavi dodamo žličko rastlinskega olja oz. rastlinskih maščob. Kamor spada tudi bučno olje. TO je potrebno, da se določeni vitamini iz zelenjave sploh lahko prebavijo.
Bolj problem je po moje solata, ki je kuhala in pasirala ne boš, najlažje prebavljiva pa surova tudi ni (če misliš zeleno solato). Pojma nimam kako je z zeleno solato, tudi mene zanima kako jo ponudite otročkom? Sesekljano na prafaktorje? Ali sploh ne dokler sami ne morejo pogrizti celega lista?

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.