|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bučke še enkrat
9.4.2005 15:40:46   
Blink1
Zdravo

Jaz bi moji pikimiki rada skuhala omako iz bučk h kateri lahko potem dam riž ali pire. Kako naj to pripravim???:zmeden2: Prepražim čebulo, bučke, zalijem...kaj pa potem ali sploh tako???

Help!!

Aja...grem še med recepte:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bučke še enkrat
9.4.2005 18:13:00   
total
Jas mojem skuham bučke in ko so že skoraj mehke,notri dam gres da mal zgostim,čebulo še ni bi davala:zmeden:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bučke še enkrat
10.4.2005 15:49:27   
Anonimen
ne vem kok je stara...ke do 6. meseca js še nisem čebule uporablala, tako da sem samo bučke skuhala v amlo vode do mehkega in pol dala vanje malček putrčka in/ali kisle smetane, ali pa mleka. zdaj ko je stara 9 mesecev pa popražim malo čebule na malček olivnega olja, potem bučke dodam in jih podušim z malček vode do mehkega, isto dodam malo smetane, pretlačim z vilico na grobo in mljask mljask, tut odličn zos (nič pretlačen :) ) za odrasle. bučk pa nikoli ne lupim, samo dobro operem.

lp, lara

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bučke še enkrat
10.4.2005 19:06:57   
frutka_
Ninika jaz naredim omako iz bučk tako, da bučke prepražim na maslu in čebuli ter ko so čisto mehke dodam malo smetane (kisle ali sladke ali pa tiste za kuhanje od Dukata, ki je full dobra). To potem pustim, da malo zavre pa dodam k njokom npr. ali pa k testeninam.

Bučk ne smeš lupiti!!!!

Sicer lahko tudi z vodo narediš ampak je pač smetanca bolša...kakor želiš!!!

Dober tek!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bučke še enkrat
10.4.2005 19:26:29   
Tejči
Frutka zakaj ne smeš bučk lupiti?

Ker jaz sem jih ravno danes kuhala olupljene:zmeden:

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bučke še enkrat
10.4.2005 19:36:02   
frutka_
Bučk naj ne bi lupil, ker s tem vržeš stran vse vitaminčke, ki se skrivajo v lupinici bučke. Dobro jih je potrebno umiti ter narezati na tanka koleščka in pripraviti na željeni način. Saj bučke so full vodna zelenjava tako da se vse fajn skuha z lupinico vred.

Hahahaha...to sem si zapomnila še iz cajtov, ko sem gledala Jamie-ja Oliver-ja!

Upam, da se še kdaj vidimo!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bučke še enkrat
11.4.2005 8:41:41   
AEL
Jaz sem pa pred kratkim brala, da je potrebno kupljene bučke lupiti, medtem ko domačih bučk ni potrebno!

Kaj pa zdaj?:zmeden:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bučke še enkrat
11.4.2005 10:51:36   
Anonimen
Kupljene bučke je (zlasti za malega otroka) nujno potrebno lupit-saj so prešpricane z vsem mogočim vragecom. Korenje ravno tako-ne le ostrgat, ampak dobesedno obtesat. Samo kot zanimovost; znancem je močno zbolel zajček. Na koncu se je izkazalo, da se je zastrupil s korenjem, ker ga niso lupili, ampak mu dali le opranega:((
Žalostno, ampak tako je. Tiste vitaminčke, ki naj bi bili v lupini, pa tako uničimo s kuhanjem...
Pozdravčke, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.