|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruselj
27.9.2010 21:49:54   
Ribica **
Sicer imam doma vodic, ki se caka branje, ene tri sem ze prelistala, pa si se vseeno ne znam ustvarit predstave kaj je res nujno videt, kako je s prevozom z letalisca do mesta (letiva na Charleroi), kako je s prevozom po mestu, shopping ... A so cene teh "standardnih" trgovin, ki jih imamo tudi pri nas, enake gor, nizje/visje? Da vem, kje bom zapravljala, tam ali doma. user posted image  Kako se imenujejo njihove samopostrezne trgovine (variante ala Spar, Mercator)? Da se znam malo organizirat prej. Tale francoscina mi dela malo tezav, ker nic ne razumem. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bruselj
1.10.2010 13:02:08   
blak
Jaz vem samo, da so ta "standardne" trgovine a la H&M, C&A cenejše gor in da je roba dosti boljša in izbira pestrejša. To mi je ravno zadnjič ena prijateljica pravila, ki gre večkrat v Bruselj.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2010 21:16:00   
Anonimen
Ena od trgovin je Carrefour, drugih se ne spomnim.
Za videti je Mestni trg, Atomium, jaz sem bila še v Narodnem muzeju/galeriji (nekaj takega), en dan v Fnacu (obožujem  to knjigarno user posted image ), pri maši in mislim da na četrti razstavi Zemlja iz zraka v mestnem parku.

Sicer mi je bil od Bruslja najbolj všeč Antwerpen user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2010 22:14:59   
malaMravljica
pa manekencka Peace ne pozabit it pogledat in tam zraven je ena fajn pivnica, je pa v eni mali ulici ta maneken in ga mores prav iskat, pol je pa tam kamor vsi gledajo user posted image   Za ogled tudi kraljeva palca, sicer pa ti predlagam, da se vsedes na en avtobus in gres na turo po mestu, vzemi kar najdaljso turo, je zanimivo. Atomium tudi zanimiv, ce bos imela sreco ti rata it gor, vecinoma je pa zaprt, ker vedno kaj obnavljajo.
Nakupovala jaz gor ne bi v H&M, Esprit, ... ker to dobis tudi v Ljubljani, ce bos kaj kupovala pol rajsi kaksno njihovo marko, tega v Slo ne dobis. Sploh pa se gor kupuje pivo in cokolatine. Specialiteta so pa skoljke drugace.
Po mestu najbolje na podzemno, iz letalisca v mesto pa lahko vlak ali taksi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2010 13:55:17   
Ribica **
No, v tem casu sva ze bila tam in prisla nazaj domov s precej mesanimi vtisi.

- z letalisca v Charleroiju vozi avtobus (cela katastrofa, ko rata gneca v mestu za nazaj!)
- maneken Pis, atomium in vse ostale stvari sva videla
- H&M in C&A so cene iste, kolikor sem jaz gledala, stvari prakticno enake kot pri nas, podrobno pa nisem gledala, ker to lahko v slo kupim po isti ceni, torej je BV (v UK je ceneje in zato tam grem v H&M, npr)
- samopostrezne trgovine s hrano so bolj kot ne bolj BV ... ni pretirane izbire
- nad cokoladami tudi razocarana - za kupit 100g cokolado, kao belgijsko, sploh ni, razen trgovinska znamka, ki zgleda cist BV user posted image  cene pralin pa itak navite
- podezmna, bus, tramvaj - to je bilo vse ok

Kar me je pa zelo presenetilo je pa umazanija - smeti cisto na vsakem koraku, ogromno muslimanov in crncev (pa me to sicer ne moti, ker vem, da je povsod po vecjih EU mestih tako), ampak tu belcev res skoraj nisi srecal, razen okrog EU zgradb in na tistih top 10 znamenitostih. Videla sva veliko, veliko sva sla tudi pes, ampak moram rect, da kot turisticna destinacija Bruselj defenitivni ni "the place to be" - ce si tam sluzbeno, je najbrz vse fino in fajn user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2010 20:43:09   
Anonimen
- samopostrezne trgovine s hrano so bolj kot ne bolj BV ... ni pretirane izbire

Najbolj "zanimivo" pri njihovih trgovinah je, da se zapirajo točno ob šestih (razen mogoče manjših v strogem centru) in to pomeni, da se takrat zaklenejo vrata. Če je ostalo pol vozička za kasirat, ga je pač ostalo v trgovini. Birokracija očitno deluje user posted image .

- ampak moram rect, da kot turisticna destinacija Bruselj defenitivni ni "the place to be" -

Ja, priporočljivo ga je skombinirati z izletom v bližnja mesta, a la že omenjeni Antwerpen, ali Bruge (ki je čisto turistični) ali celo skupaj Amsterdam + Bruselj.

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?