|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruhanje ne preneha v 16. tednu
8.5.2007 20:04:28   
cikaloka
Lepo bi prosila za kakšen koli nasvet.

Sem v 16. tednu in že 2 meseca pošteno bruham. Bila sem že v bolnici 5 dni na infuziji, ki pa mi ni kaj pomagalo, takoj, ko sem prišla domov sem non - stop 2 dni bruhala želodčno kislino oz. peno, ki me duši v pljučih,...
Praktično sem 3 dni ok, nato pa dva dni od jutra do večera bruham želodčno kislino, telo mi vse zavrača - od hrane pa do pijače - voda (ta termin, ko mi je slabo).

Kaj naj naredim? Moj ginekolog pravi, da je to še vse ok in da bi mogla ponovno na infuzijo,... samo jaz mislim, da mi to kaj dosti ne pomaga, saj ne raziskujejo vzroka moje slabosti,...

Hvala za vsako misel, odgovor, nasvet.

< Sporočilo je popravil teni* -- 9.5.2007 5:06:02 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BRUHANJE NE PRENEHA V 16 TEDNU
8.5.2007 20:20:26   
Anonimen
Ja to je pač nosečnost...Jaz sem bruhala do 4.meseca nosečnosti..Pač spada sem to..
Če je pa kaj hujšega,pa pejd k kakšnemu drugemu ginekologu,če že tvoj pravi,da je vse ok..

LP

(odgovor članu cikaloka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2007 21:39:25   
Miška76
Ja, kaj naj rečem, ..vem, kako je to. Jst sem bruhala do sredine četrtega meseca.Povem ti lahko samo to, da zjutraj, preden vstaneš, poješ prepečenec, kreker. Čez dan pa pij metin čaj, pa uživaj ingver v kakršnikoli obliki.Jej večkrat po malem, da se izogneš pretiranemu padcu krvnega sladkorja, ker to je tudi eden izmed razlogov, da ti je slabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2007 22:21:32   
Samoyedka
Ja, je zoprno, ampak se na žalost dogaja- jaz sem tako bruhala do 18.tedna, potem sem se pa enostavno eno jutro zbudila in prav čakala v postelji...zdaj zdaj bom letela objemat WC...pa ni bilo več nič, kot bi odrezal user posted image Bila sem isto v bolnici na kapalni, dobivala vitamine,... Meni ni pomagal noben recept proti bruhanju, so pač morali hormoni svoje narediti. Kljub temu se potrudi popiti čimveč vode, probaj jesti večkrat po malo in stvari ki ti pašejo. Če gledam po sebi, bi ti moralo biti čez ene 14 dni boljše- držim pesti.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Miška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2007 22:38:17   
Anonimen
Ne želim te strašiti, ampak moja kolegica je bruhala 9 mesecev. In res so ji pomagali samo izleti v bolnišnico na infuzijo.

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2007 22:56:39   
madela
Sem imela tud enake težave,pa mi je kolegica rekla da naj vzamem Rupurut. Meni je skoraj čudežno pomagal in sem bruhala sigurno pol manj. Probaj,ne škodi pa otroku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2007 23:06:55   
Samoyedka
Ja, Rupurut je tudi fajn, sploh pomaga pri povečani kislini- sem pozabila, da sem ga tudi jaz jemala. Še ko sem rojevala, sem samo študirala, da bi dala ne vem kaj za en rupurut, tak me je peklo v želodcu, ampak ko se je mali rodil- bajbaj zgaga user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2007 7:16:37   
Anonimen
Jaz sem tudi bruhala do skoraj 20.tedna. Še zdaj mi je občasno slabo pa sem v 23.tednu in mi sili zjutraj na bruhanje, če pravi čas česa ne pojem. Celo bruham npr. na 10 dni. Po moje ni pravila do kdaj bi naj bruhala, čist odvisno je od vsake posameznice. Meni je zelo škodilo mleko, še zdaj, ko si npr. naredim kapučino namesto prave kave samo čakam kdaj bom letela na wc. So tudi primeri, ko so ženske bruhale cel čas nosečnosti, se pač razlikujemo.
Upam, da ti slabost in bruhanje čim prej mineta pa da začneš uživati v nosečnosti. Blagor tistim, ko jim ni bilo nikoli slabo, samo takih je bolj malo.

LP

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?