Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bruhanje ne preneha v 16. tednu 8.5.2007 20:04:28
|
|
|
|
cikaloka
|
Lepo bi prosila za kakšen koli nasvet. Sem v 16. tednu in že 2 meseca pošteno bruham. Bila sem že v bolnici 5 dni na infuziji, ki pa mi ni kaj pomagalo, takoj, ko sem prišla domov sem non - stop 2 dni bruhala želodčno kislino oz. peno, ki me duši v pljučih,... Praktično sem 3 dni ok, nato pa dva dni od jutra do večera bruham želodčno kislino, telo mi vse zavrača - od hrane pa do pijače - voda (ta termin, ko mi je slabo). Kaj naj naredim? Moj ginekolog pravi, da je to še vse ok in da bi mogla ponovno na infuzijo,... samo jaz mislim, da mi to kaj dosti ne pomaga, saj ne raziskujejo vzroka moje slabosti,... Hvala za vsako misel, odgovor, nasvet.
< Sporočilo je popravil teni* -- 9.5.2007 5:06:02 >
|
|
|
|
RE: BRUHANJE NE PRENEHA V 16 TEDNU 8.5.2007 20:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja to je pač nosečnost...Jaz sem bruhala do 4.meseca nosečnosti..Pač spada sem to.. Če je pa kaj hujšega,pa pejd k kakšnemu drugemu ginekologu,če že tvoj pravi,da je vse ok.. LP
|
|
|
|
RE: BRUHANJE NE PRENEHA V 16 TEDNU 8.5.2007 21:39:25
|
|
|
|
Miška76
|
Ja, kaj naj rečem, ..vem, kako je to. Jst sem bruhala do sredine četrtega meseca.Povem ti lahko samo to, da zjutraj, preden vstaneš, poješ prepečenec, kreker. Čez dan pa pij metin čaj, pa uživaj ingver v kakršnikoli obliki.Jej večkrat po malem, da se izogneš pretiranemu padcu krvnega sladkorja, ker to je tudi eden izmed razlogov, da ti je slabo.
|
|
|
|
RE: BRUHANJE NE PRENEHA V 16 TEDNU 8.5.2007 22:21:32
|
|
|
|
Samoyedka
|
Ja, je zoprno, ampak se na žalost dogaja- jaz sem tako bruhala do 18.tedna, potem sem se pa enostavno eno jutro zbudila in prav čakala v postelji...zdaj zdaj bom letela objemat WC...pa ni bilo več nič, kot bi odrezal Bila sem isto v bolnici na kapalni, dobivala vitamine,... Meni ni pomagal noben recept proti bruhanju, so pač morali hormoni svoje narediti. Kljub temu se potrudi popiti čimveč vode, probaj jesti večkrat po malo in stvari ki ti pašejo. Če gledam po sebi, bi ti moralo biti čez ene 14 dni boljše- držim pesti.
|
|
RE: BRUHANJE NE PRENEHA V 16 TEDNU 8.5.2007 22:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne želim te strašiti, ampak moja kolegica je bruhala 9 mesecev. In res so ji pomagali samo izleti v bolnišnico na infuzijo.
|
|
|
|
RE: BRUHANJE NE PRENEHA V 16 TEDNU 8.5.2007 22:56:39
|
|
|
|
madela
|
Sem imela tud enake težave,pa mi je kolegica rekla da naj vzamem Rupurut. Meni je skoraj čudežno pomagal in sem bruhala sigurno pol manj. Probaj,ne škodi pa otroku.
|
|
|
|
RE: BRUHANJE NE PRENEHA V 16 TEDNU 8.5.2007 23:06:55
|
|
|
|
Samoyedka
|
Ja, Rupurut je tudi fajn, sploh pomaga pri povečani kislini- sem pozabila, da sem ga tudi jaz jemala. Še ko sem rojevala, sem samo študirala, da bi dala ne vem kaj za en rupurut, tak me je peklo v želodcu, ampak ko se je mali rodil- bajbaj zgaga
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?