Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bruhanje in vročina, glavobol 9.9.2009 7:55:15
|
|
|
|
ery
|
Pozdravljene.. Moja hčerka je že po enem rednu v vrtcu ostala doma.. Včeraj je čez dan 5x bruhala..bolel jo je trebuh.. sem ji dala neki sirup za pomirtev, potem ni več bruhala, je pa govorila, da jo boli glava, tudi danes zjutraj je rekla, da jo boli. Vročino ima 38,5. Ali je možno, da je mal dehidrirana? em klicla zdravnika včeraj, je rekla, da če se bruhanje ne umiri naj jo pripeljem, drugače se pa lahko pojavi tudi vročina. A bo to minilo? Je samo viroza? Hvala..
|
RE: Bruhanje in vročina, glavobol 9.9.2009 8:05:52
|
|
|
|
ledenaa
|
bruhala je samo 5x torej dehidriranost ni ravno mogoča :) Saj ti veš koliko spije,tako da če pije ,je juhice itd.In ni zankov dehidriranosti potem to ni Glavobol je zaradi vročine,ni nič nenevadnega Mi ga imamo tudi :) Drugače pa dajaj otroku izotonične pijače
|
|
|
|
RE: Bruhanje in vročina, glavobol 9.9.2009 8:11:54
|
|
|
|
ery
|
Ok hvala... v 4 letih še doživela nisem, d abi bruhala.. :))
|
RE: Bruhanje in vročina, glavobol 9.9.2009 13:09:40
|
|
|
|
SaaS
|
Opazuj jo, kako se obnaša. Moj sin je pred letom in pol imel eno takšno virozo. Bruhal je in zraven še driskal. Pil malo. Postal je zaspan in med hojo ga je kar malo zanašalo. Ko sem ga pocrkljala, je visel na rokah kot "klada". Sva šla takoj k zdravniku, ki naju je takoj poslal na infekcijsko po infuzijo zaradi dehidracije. Tam sva oatala 2 noči. Znaki so bili očitni. Če je tvoja punca taka, ne oklevaj, kar k zdravniku. Če pa pije in je normalne volje (kot si pač ob bruhanju lahko), pa verjetno ni takega problema.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?