Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bruhanje-trebušna gripa? 19.12.2005 19:06:17
|
|
|
|
lan
|
Zivjo! Naj na kratko opišem naš problem.Lan je začel bruhati iz sobote na nedeljo ponoči,potem je se celo nedeljo,ko je kaj pojedel bruhal.Ko smo mislili,da bo danes bolje,je spet ponoci malo bruhal in danes 2-krat.S tem,da Lan pije dosti,je zelo malo in se to palčke,krekerje,....Sicer je kar razigran,ampak tečen ko vrag,saj mu nič ne paše. Kaj mislite,bi morali iti k zdravniku?Kaj pa lahko naredi zdravnik?Če bo jutri se vedno isto stanje,bomo sli k zdravniku.Smo malo zmedeni,ker je naš Lan prvič tako bolančkan. Se mi zelo smili,ker je tako bled in pogrešam njegov trebušček,ki je vsak dan manjši. Hvala
|
|
|
|
RE: Bruhanje-trebušna gripa? 19.12.2005 19:11:50
|
|
|
|
mala maja
|
evo sedaj swe tolažim da nismo edini- beri par postov spodaj jaz sem klicala zdravnika ker naj bi mel jutri posv. pa je rekel da naj veliko pije da pa če ne bo bolje v 2-3 dneh naj se pridemo pokazat. aja tud naši so drugač razigrani pa tečni in . hitro se pozdravite
|
|
|
|
RE: Bruhanje-trebušna gripa? 19.12.2005 19:20:20
|
|
|
|
lan
|
Vi tudi
|
|
|
|
RE: Bruhanje-trebušna gripa? 19.12.2005 21:01:09
|
|
|
|
viv_
|
Midve s tamalo sva imele obe rota virus. Bruhanje in driska. Pazi, da bo dovolj pil, da ti ne bo dehidriral. Meni je potem Mirnina vzgojiteljica rekla, naj ji dajem postano Radensko, po majhnih požirkih. To je bilo edino, kar ni izbruhala. Sva bile pa midve obe v 24 urah dobre! Držte se!
|
|
|
|
RE: Bruhanje-trebušna gripa? 19.12.2005 21:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Še jaz pokorno javljam. Bruhali s sobote na nedeljo, potem imeli vročino, zdaj je že vse OK.
|
|
|
|
RE: Bruhanje-trebušna gripa? 19.12.2005 21:57:05
|
|
|
|
mirjanajelenko
|
JANEŽ PA KUPER MU SKUHI PA NAJ TO PIJE MISLIM DA SE MU JE ZALEŽALA HRANA... ČE NI BOLJE PA ČE SE POJAVI KAJ DRUZGA PA ZDRAVNIKU
|
|
RE: Bruhanje-trebušna gripa? 20.12.2005 8:33:10
|
|
|
|
gamini
|
Tudi midve se pridružujeva . Naša pikica je bruhala iz petka na soboto, v soboto je dobila vročino, bruhala ni nič. V nedeljo je bilo veliko boljše, sinoči pa je spet bruhala fuuuul . V lekarni so mi svetovali, naj ji dam za pit metin čaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?