|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruhanje-trebušna gripa?
19.12.2005 19:06:17   
lan
Zivjo!

Naj na kratko opišem naš problem.Lan je začel bruhati iz sobote na nedeljo ponoči,potem je se celo nedeljo,ko je kaj pojedel bruhal.Ko smo mislili,da bo danes bolje,je spet ponoci malo bruhal in danes 2-krat.S tem,da Lan pije dosti,je zelo malo in se to palčke,krekerje,....Sicer je kar razigran,ampak tečen ko vrag,saj mu nič ne paše.
Kaj mislite,bi morali iti k zdravniku?Kaj pa lahko naredi zdravnik?Če bo jutri se vedno isto stanje,bomo sli k zdravniku.Smo malo zmedeni,ker je naš Lan prvič tako bolančkan.
Se mi zelo smili,ker je tako bled in pogrešam njegov trebušček,ki je vsak dan manjši.
Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bruhanje-trebušna gripa?
19.12.2005 19:11:50   
mala maja
evo sedaj swe tolažim da nismo edini- beri par postov spodajuser posted image

jaz sem klicala zdravnika ker naj bi mel jutri posv. pa je rekel da naj veliko pije da pa če ne bo bolje  v 2-3 dneh naj se pridemo pokazat.

aja tud naši so drugač razigrani pa tečni in  user posted image user posted image .

hitro se pozdravite

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2005 19:20:20   
lan
Vi tudiuser posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2005 21:01:09   
viv_
Midve s tamalo sva imele obe rota virus. Bruhanje in driska.

Pazi, da bo dovolj pil, da ti ne bo dehidriral. Meni je potem Mirnina vzgojiteljica rekla, naj ji dajem postano Radensko, po majhnih požirkih. To je bilo edino, kar ni izbruhala.

Sva bile pa midve obe v 24 urah dobre!

Držte se! user posted image

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2005 21:07:19   
Anonimen
Še jaz pokorno javljam. Bruhali s sobote na nedeljo, potem imeli vročino, zdaj je že vse OK.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2005 21:57:05   
mirjanajelenko
 JANEŽ PA KUPER MU SKUHI PA NAJ TO PIJE MISLIM DA SE MU JE ZALEŽALA HRANA... ČE NI BOLJE PA ČE SE POJAVI KAJ DRUZGA PA ZDRAVNIKU

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2005 8:33:10   
gamini
Tudi midve se pridružujeva user posted image . Naša pikica je bruhala iz petka na soboto, v soboto je dobila vročino, bruhala ni nič. V nedeljo je bilo veliko boljše, sinoči
pa je spet bruhala fuuuuluser posted image . V lekarni so mi svetovali, naj ji dam za pit metin čaj.

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2005 23:50:08   
KODA
Od kolegice petletnica je imela podobne znake.Bruhanje,vročina,pa brez teka je bila.Dva tri dni,pa se ji je umirilo,nato pa še ena runda bruhanja.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?