|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruhanje!!
7.1.2009 9:30:06   
palas
Moj skoraj leto dni star sin se je ob treh ponoči zbudu, dvakrat zakašljal in zbruhal vse ven. Na vsake pol urce se je zbudu in hotu bruhat, ampak ni šlo, je šla sam še slina ven. No, pol za zajtrk sm mu dala samo malo kruha, ampak ga je sam malo pojedu in spet vse ven zbruhal. Spil je tud ene 150 ml čaja k je bil res žejen, pa je šlo spet vse ven. Zdej mi je končno malo zaspal.
Se mi tako smili.
A je to znak za kako virozo al kaj?
Me prav skrbi kaj bo za kosilo-če bo sploh hotu jest seveda!?

* Od 17.1.2008 naju osrečuje Leon *
*3.4.2010 je Leon postal starejši bratec Evi*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bruhanje!!
7.1.2009 9:34:58   
end1
po moje je viroza. važno da pije, če pa ni bloše k zdravniku. 

(odgovor članu palas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2009 10:12:27   
koala
Ponujaj mu tekočino po žličkah in ne velikih količin na enkrat. decipapol je veliko za malo dete.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2009 13:20:04   
nutela
Smo imeli tak primer, da je tamala zbruhala vse ven, tako kot si napisala pol tudi že samo slino. Smo šli k zdravniku in je rekla, da je važno, da dobi tekočino (da je ne rabimo silit s hrano) po žlički, tako kot je že koala napisala. Par ur sem se trudila, da je dobivala po žlički čaj pol pa je spet vse ven zbruhala. Tako je bilo ves dan. Bila je čisto brez energije - dehidrirana. Ker se ji želodček ni umiril smo pristali v bolnici na infuziji, tam preživeli popoldan in potem je bilo OK. Držim pesti za vaju.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2009 13:41:56   
mamicaTaja
Lahko pa da je rota virus. Ko sem jaz imela rota virus, sem vse zbruhala ven, tud vodo, ki sem jo pila. A drisko ima tudi? Jst bi šla za vsak slučaj k pediatru, da bi bila bolj mirna. Ker če tudi čaj zbruha, ne dobi dovolj tekočine in bi lahko dehidriral. Upam, da se kmalu vse uredi z user posted image

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2009 13:44:55   
palas
sm klicala P. Tekočino po žlički po malem. Driske nima, vročine tud ne. Prav da mu mogoče kej ni pasalo ali pa se bo še kaj izcimilo iz tega.
Če jutr ne bo bolš se morva oglasit.

(odgovor članu mamicaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2009 14:46:20   
palas
no pa smo preživeli 4 dni v bolnici. Smo mel rota virus. Na drugi dan smo še driskali, vročina nam je rasla in rasla.
Danes je že boljše, je blo pa hudo :(

(odgovor članu palas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2009 17:03:31   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: palas

no pa smo preživeli 4 dni v bolnici. Smo mel rota virus. Na drugi dan smo še driskali, vročina nam je rasla in rasla.
Danes je že boljše, je blo pa hudo :(

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vem kako je to, tudi najin je imel pri 4 mesecih in pristal v bolnici.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu palas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?