|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brrrrrr!!
30.1.2005 7:15:29   
Udb
Punce, a veste koliko stopinj je v Nm??????????????????????????????? -16!!!!!!!!!!!!!! Zebe me že ko pomislim, da moram čez 1 uro ven!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:23:19   
Taša
Pri nas v Celju pa je baje 15 stopinj:ups::ups::ups:, hvala bogu se notri na toplem in mi ni treba nikamor!!:bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:29:04   
anajmad
Pri nas je pa čista nula-zero:morje:.Pa burja tok piha,da jst raje kr skoz okn gledam.Pa še zmeraj se psihično in fizično pripravljam na peglajsanje.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
30.1.2005 8:33:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:38:05   
Anonimen
Jutro...Anajmad prištej še burjo pa imaš -10.Če si kaj gledala RAI3 so povedali da je bilo te dni občutek mraza,ki ga zazna človek -17.:morje:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:38:36   
anajmad
Neki se sonček kaže,tako da je za lepše videt.:kuza:me prav milo gleda,kdaj greva lulat,jst se pa ne morem odlepit od računalnika.Zoal je v Žalcu kej snega?Na žalost drugi vikend ne bova s Pio prišli v Žalec,ker ima tekmo.Bova pa prišli čez počitnice,pa ti bom takrat po privat mailu poslala svoj gsm,pa se lahko dobiva na eni:kava:in malo poklepetava.Lep pozdrav v moje domače kraje.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:40:07   
anajmad
O neva si že pokonc??????Kaj te je dedc vrgu s postle,al Timi?Jst sem se kr sama zbudila,to se pa vidi da me že mal emšo daje:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:42:03   
Bela
Dobro jutro:zaspan:
Pr nas si pa niti ven ne upamo...že tri dni piha močna burja, pa še zebe:grrr:.Lepo je da sonček sije, a hudo ker sprehodov ni:((

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:42:30   
Anonimen
Zoal,ne bi se moralo reč da samo piha,ta burjača je:hudicek:lahko oblečeš kožuh pa te še zebe:(Lomi drevesa odkriva strehe,prev rača kamione-v vipavski dolini seveda..meni je samo majnše veje lipe polomilo pa tegelce dotolklo,sušilec raztreščlo pa kurjavo požrlo:((:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:45:20   
Anonimen
Jaz bi že še malo pospala9nebesapa je moj dragi udaril eno smrčado,sem kar raje vstala kot da me primejo živčki in ga zabrišem čez okno:)-:)-Sedaj z Timijem skupaj hrkata.upam da bo mali še nekaj časa spal:)-:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:50:22   
buča
Mi gremo pa ven šele po kosilu,ob 13,ker je takrat najbolj toplo.:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:50:25   
buča
Mi gremo pa ven šele po kosilu,ob 13,ker je takrat najbolj toplo.:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
30.1.2005 9:01:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Brrrrrr!!
30.1.2005 10:20:20   
india
He,jaz pa še kar v pijami skačem naokoli, me nič ne zebe, ven pa ne pogledam, ker bi me takoj zazeblo!!!
Danes si bom privoščila tapravo nedeljo: v pijami dokler bom le lahko, doooolg kofe, potem pa kuhanje, pospravit, peglat, pospravit,......no in na koncu še malo igračkanja z Markom ( vmes med vsemtem seveda). Ostali so tak vsak v svojem kotu, me niti ne upoštevajo:bravo::bravo::bravo: več!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Brrrrrr!!
30.1.2005 10:46:11   
Blink1
Mi imamo -10:(( Za zjokat...zjutraj sem šprintala do avta...da nisem zmrznila:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Brrrrrr!!
30.1.2005 19:01:50   
kimi
Pri nas v Kamniku je bilo čez dan -7

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Brrrrrr!!
30.1.2005 21:34:49   
soncek
ja na Kredarici pa -21
še dobro da sem doma na toplem:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Brrrrrr!!
30.1.2005 22:06:06   
Anonimen
Danes je bilo v Kočevju baje -22...:ups:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?