|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brrrrrr!!
30.1.2005 7:15:29   
Udb
Punce, a veste koliko stopinj je v Nm??????????????????????????????? -16!!!!!!!!!!!!!! Zebe me že ko pomislim, da moram čez 1 uro ven!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:23:19   
Taša
Pri nas v Celju pa je baje 15 stopinj:ups::ups::ups:, hvala bogu se notri na toplem in mi ni treba nikamor!!:bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:29:04   
anajmad
Pri nas je pa čista nula-zero:morje:.Pa burja tok piha,da jst raje kr skoz okn gledam.Pa še zmeraj se psihično in fizično pripravljam na peglajsanje.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
30.1.2005 8:33:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:38:05   
Anonimen
Jutro...Anajmad prištej še burjo pa imaš -10.Če si kaj gledala RAI3 so povedali da je bilo te dni občutek mraza,ki ga zazna človek -17.:morje:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:38:36   
anajmad
Neki se sonček kaže,tako da je za lepše videt.:kuza:me prav milo gleda,kdaj greva lulat,jst se pa ne morem odlepit od računalnika.Zoal je v Žalcu kej snega?Na žalost drugi vikend ne bova s Pio prišli v Žalec,ker ima tekmo.Bova pa prišli čez počitnice,pa ti bom takrat po privat mailu poslala svoj gsm,pa se lahko dobiva na eni:kava:in malo poklepetava.Lep pozdrav v moje domače kraje.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:40:07   
anajmad
O neva si že pokonc??????Kaj te je dedc vrgu s postle,al Timi?Jst sem se kr sama zbudila,to se pa vidi da me že mal emšo daje:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:42:03   
Bela
Dobro jutro:zaspan:
Pr nas si pa niti ven ne upamo...že tri dni piha močna burja, pa še zebe:grrr:.Lepo je da sonček sije, a hudo ker sprehodov ni:((

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:42:30   
Anonimen
Zoal,ne bi se moralo reč da samo piha,ta burjača je:hudicek:lahko oblečeš kožuh pa te še zebe:(Lomi drevesa odkriva strehe,prev rača kamione-v vipavski dolini seveda..meni je samo majnše veje lipe polomilo pa tegelce dotolklo,sušilec raztreščlo pa kurjavo požrlo:((:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:45:20   
Anonimen
Jaz bi že še malo pospala9nebesapa je moj dragi udaril eno smrčado,sem kar raje vstala kot da me primejo živčki in ga zabrišem čez okno:)-:)-Sedaj z Timijem skupaj hrkata.upam da bo mali še nekaj časa spal:)-:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:50:22   
buča
Mi gremo pa ven šele po kosilu,ob 13,ker je takrat najbolj toplo.:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Brrrrrr!!
30.1.2005 8:50:25   
buča
Mi gremo pa ven šele po kosilu,ob 13,ker je takrat najbolj toplo.:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
30.1.2005 9:01:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Brrrrrr!!
30.1.2005 10:20:20   
india
He,jaz pa še kar v pijami skačem naokoli, me nič ne zebe, ven pa ne pogledam, ker bi me takoj zazeblo!!!
Danes si bom privoščila tapravo nedeljo: v pijami dokler bom le lahko, doooolg kofe, potem pa kuhanje, pospravit, peglat, pospravit,......no in na koncu še malo igračkanja z Markom ( vmes med vsemtem seveda). Ostali so tak vsak v svojem kotu, me niti ne upoštevajo:bravo::bravo::bravo: več!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Brrrrrr!!
30.1.2005 10:46:11   
Blink1
Mi imamo -10:(( Za zjokat...zjutraj sem šprintala do avta...da nisem zmrznila:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Brrrrrr!!
30.1.2005 19:01:50   
kimi
Pri nas v Kamniku je bilo čez dan -7

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Brrrrrr!!
30.1.2005 21:34:49   
soncek
ja na Kredarici pa -21
še dobro da sem doma na toplem:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Brrrrrr!!
30.1.2005 22:06:06   
Anonimen
Danes je bilo v Kočevju baje -22...:ups:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Razvade
uršula83

Ali kadite tudi v nosečnosti?

Da, okoli 1 škatlice (8%)

Da, 10 cigaret (5%)

Da, 5 cigaret (8%)

Da, zelo redko prižgem (5%)

Ne, sem prekinila (22%)

Ne, nisem niti prej (51%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!