Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Brrrr-nakupovalni vozički v Sparu 16.9.2005 13:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Domou jih ne boš pelala, pospravla pa ja.
Sej grejo men tud na živce s tistmi kovanci...
Pa kr neki. U merkatorju imajo pa študente za pospravljat vozičke.
|
|
|
|
Brrrr-nakupovalni vozički v Sparu 16.9.2005 14:29:41
|
|
|
|
puncica
|
ja očitn res, pol pa hočeš drobiš pa ti rečejo ja pejte tja na konc na informacije, pol moraš pa še z vsem coklpokom tja, al pa daš kovanc noter, pa nočejo narazen, ja poznamo, poznamo to, zato jst kr kakega iz parkirišča spelem, ko še ni zvezan
|
|
|
|
Brrrr-nakupovalni vozički v Sparu 16.9.2005 14:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
V vseh žepih jaken in hlač imejte kovance. Jaz jih večinoma imam, no, seveda ravno v tistih, v katerih grem potem v trgovino, pa kovanca običajno ni. Ampak to tako je, Murphy pač.
|
|
|
|
Brrrr-nakupovalni vozički v Sparu 16.9.2005 14:51:03
|
|
|
|
sazi
|
Jaz vedno voziček pospravim (tudi v Mercatorju, kjer ni na kovance) in po mojem tako dela večina osveščenega folka. Tisti, ki ga pusti kar sredi parkirišča, ga pusti tam kljub "izgubljenim" 5 tolarjem. Tako da se mi tole obremenjevanje s kovanci, ker se potem "kao" vse pospravi, ne zdi ravno prava motivacija. V mercatorju ni nič več prosto puščenih vozičkov kot v Interšparu, študentje v Mercatorju pa samo skrbijo (večinoma) da so vozički na dosegu roke (torej ob vhodu v trgovino) - kar je še 1 minus za npr. Interšpar v City Parku, kjer moraš voziček odpeljati že s parkirišča, ker ji notri ni.
|
|
|
|
Brrrr-nakupovalni vozički v Sparu 16.9.2005 15:52:50
|
|
|
|
JASNA D
|
To je le eden izmed razlogov, zakaj mi ne kupujemo v Sparu...., pa ne pomemben, je pa.... Mi gre tudi blazno na živce iskanje drobiža, pa s tistim vozičkom okrog letat, že od parkirišča.
Jasna
|
|
|
|
Brrrr-nakupovalni vozički v Sparu 16.9.2005 16:01:59
|
|
|
|
niki5
|
V tujini imajo povsod tak način, so pa na 1 euro kar je mnogo več kot tistih bogih 10 sit.
Pač če vas to moti pa pejte drugam. Jaz pa predvsem rada kupujem tam kjer je ceneje pa čeprav moram zato imeti kovanc seboj..
|
|
|
|
Brrrr-nakupovalni vozički v Sparu 16.9.2005 18:19:57
|
|
|
|
katarina j.
|
Spar tudi mene ne bo vec videl ravno zaradi vozickov.Zadnjic sem dala malega v tist vozicek s stolckom za dojencke, pa sem dala 1000 sit kavcije, pol k sem nakupila sem pa mogla vse prestavit v navaden vozicek, ker z unim ne mores do avta KAJ? Ja kako si predstavljajo da bos pa otroka prinesel do avta-a naj ga dam kar gor na vrh kruha in makaronov al kaj??!Zakaj so pol sploh ti vozicki ce ne mores z njim do avta?
|
|
|
|
Brrrr-nakupovalni vozički v Sparu 16.9.2005 18:37:37
|
|
|
|
tesa
|
Ja žal imajo takšen sistem in po eni strani je prav, drugače bi vozički ležali vsepovsot, glede na
odnose nekaterih ljudi
Jaz grem ponavadi kar z navadnim vozičkom z otrokom v trgovino in ga ne dajem v te neudobne voze.
|
|
|
|
Brrrr-nakupovalni vozički v Sparu 16.9.2005 18:49:21
|
|
|
|
niki5
|
Zakaj pa ne javite firmi v tem primeru Sparu, da vam tak sistem ne odgovarja in da zaradi tega ne mislite kupovati. ČE želiš, da se kaj spremeni je potrebno tudi kaj narediti. Samo moje mnenje..
|
|
|
|
Brrrr-nakupovalni vozički v Sparu 16.9.2005 20:36:37
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Moj možek ima vedno v predalčku avtomobila pripravljen kovanec.Jaz sem pa dobila "žeton" ob otvoritvi novega Spara na Vrhovcih. In tega običajno že v avtu pripravim.
Na kaj vse se je treba navaditi, se bomo pa tudi na to.
|
|
|
|
Brrrr-nakupovalni vozički v Sparu 17.9.2005 16:50:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa lahko date v režo za 10 tolarjev, kovanec za en tolar, pa ravno tako prime. In kljub temu, da dam not kovanec, ga nikoli ne peljem nazaj in zaklenem in vzamem kovanec ven, ker se mi ne da. Ne pustim ga na parkirišču, na pločniku ob trgovini pa. Ga bodo že pobral, če ga bodo rabil.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?