|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bronhitis...
17.11.2004 21:16:12   
Renny
Žan je odšel v bolnišnico zaradi diareje, domov pa se je vrnil z diarejo, ki še kar traje in traje in z bronhitisom. Seveda ima tudi zamašen nosek in vneto grlo. A imaste kakšen domač recept ali nasvet glede zdravljenja 4. mesece starega dojenčka. Danes sem bila pri pediatru, ki mu je predpisal samo antibiotik in nič drugega. Srce se mi para, ko ga gledam, kako trpi. Twmperature zaenkrat še nima. Sama pa sem ukrepala sledeče: glede driske mu dajem borovničev čaj sladkan z glukozo. Bronhitisa pa sem se lotila takole: kot prvo sem poskrbela za vlago v zraku, nato pa sem mu bronhije in grlo namazala z WICK Baby balsamom. Je potrebno še kaj? Hvala za pomoč in lep pozdrav vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bronhitis...
17.11.2004 21:22:37   
lol
Čaj mu kuhaj iz suhih borovnic.Redno mu čisti nosek iz fiziološko razstopino na pol ure.Če mu daješ AD3 mu za nekaj časa ukini.Tudi to je lahko vzrok,pri mojem starejšem sinu je bil.

(odgovor članu Renny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
17.11.2004 21:29:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Renny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bronhitis...
17.11.2004 21:34:09   
VALENTY
Poskrbi da bo imel vzdignjeno vzglavje,da bo lažje dihal.Lahko leži tudi na boku,da se lažje izkašlja,veliko naj pije in nosek mu redno čisti.
Naš malček je še vedno bogi,le da ima še ventolin,kašlja pa še vedno grozno. Upam,da se bosta kmalu pozdravila.
LP

(odgovor članu Renny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bronhitis...
18.11.2004 8:18:10   
Taša
Tudi mi smo imeli bronhitis, vendar nas je naša pediatrinja tako hospitalizirala. Tam so nama predpisali inhalacije ventolina. Prišla je fizioterapevtka in mi pokazala kako otroka "tapkat" po hrbtu da se lažje izkašlja. Drugače pa fiološko raztopino vnos- če ima zamašen, dvignjeno vzglavje in vlažnost zraka.... Želim vama čimprejšnje okrevanje :rozica:

(odgovor članu Renny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bronhitis...
18.11.2004 23:08:04   
Renny
Drage moje!
Najlepša hvala za lepe želje in nasvete, bom upoštevala. Danes sem bila ponovno pri zdravniku, ker mali grozno kašlja in se pediatrinja boji, da bi lahko bil začetek bronhi..., ne vem kako se reče, vendar je hujše od samega bronhitisa, ker se lahko baje bolj zakomplicira. Tudi v bolnico so naju poslali na opazovanje, vendar mi je doktor svetoval naj ga kar sama opazujem in če se mu stanje še bolj poslabša morava takoj v bolnico. Glede driske pa so ugotovili, da je bil okužen z dvema bakterijama in to preko rok. Res pa je, da Žana vsi, ki pridejo na obisk pestujejo, ker je močnejši od sestre dvojčice in to je to. Anine pa ne dam iz rok, ker še nima tako utrjene glavice in k sreči se ni okužila. Že tako je težko z dvema, še huje pa je, kadar sta bolana. Neprespanih noči je kar veliko. Vendar bom vzdržala. Tudi vsem vam vse naj...!:love:

(odgovor članu Renny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Ime
Beckie

Katero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.

Rebeca (28%)

Erik (33%)

Tom (21%)

Miša (18%)


Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!