|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Britta vodni filter
11.2.2008 10:02:38   
Pupa1
Upam, da sem na pravem forumu.
ALi katera uporablja ta filter? Mi prekuhavamo vodo (10 minut), ker smo na Aptamilu. Zdaj sem nabavila ta filter. ME pa zanima, zdaj ko imam ta filter, ali vodo še naprej prekuhavam in če jo, kakšen je postopek, ali naj jo prekuham, pa potem spustim še čez Britta filter ali obratno: torej najprej čez filter, potem pa še prekuham. Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Britta vodni filter
11.2.2008 10:16:03   
zoom zoom
Vodo najprej čez filter, potem pa prekuhat. Čeprav sem jaz, ko je bila stara ene 6 mesecev dala samo prefiltrirano vodo, brez preuhavanja.

(odgovor članu Pupa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2008 10:24:16   
NinKa
Dobro vprašanje. Pri nas uporabljamo Britto že skoraj dve leti. Ampak sedaj ko bo prišel user posted image , tudi mene to zanima.

Pri prvem user posted image  smo kupovali ustekleničeno vodo in smo jo za adaptirano mleko sam zagreli in zmešali z mlekom. Nismo je vreli ne vem koliko časa - uporabljali smo kuhalnik vode.

Tako, da mislim, da če gre voda čez Britto, je nekje neaj takega kot tista ustekleničena in je ne rabiš pretirano prekuhavat. Po moje bom vodo sedaj sam prefiltrirala in zavreli - isto kot za običajen čaj ali kavo.

(odgovor članu Pupa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2008 10:30:57   
Pupa1
Hvala, tudi mi smo stari slabih 6 mesecev, ampak še nisem mislila končati s prekuhavanjem vode, sploh ker smo iz centra Ljubljane in voda ni najbolj čista. Imamo pa jutri pediatra in ga bom vprašala, kako je s tem. Super bi bilo, če mi ne bi bilo treba prekuhavat. Pa ne zato, ker bi bilo delo, saj ti vzame skor nič časa in truda, temveč zato, ker je potem, torej po prekuhavanju, voda tako čudna bela, kot da bi bil vodni kamen na vrhu, sej ne vem. Posode so pa itak že čisto bele, jih moram orenk krtačit vsakič po prekuhavanju. Baje, da imamo v LJ zelo trdo vodo. No, tako mi je patronažna rekla.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2008 11:40:29   
barika
Zdravo, jaz uporabljam brito, pa mu vseen vodo prevrem (ne prekuhavam jo, ampak, glih tolk dazavre) sem mu pa že tudi dala samo brito za pit, pa ni bilo panike (sej gre tist "drek" iz vode, pa po moje ni panike, sam ziher je ziheruser posted image

(odgovor članu Pupa1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2008 12:28:49   
urskas
jest sem našiuser posted image  dajala ta pit filtritrano in nato prekuhano vodo.
Šele zadnje čase ji dam le filtrirano.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2008 17:13:27   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Zdravo, jaz uporabljam brito, pa mu vseen vodo prevrem (ne prekuhavam jo, ampak, glih tolk dazavre) sem mu pa že tudi dala samo brito za pit, pa ni bilo panike (sej gre tist "drek" iz vode, pa po moje ni panike, sam ziher je ziheruser posted image

Mi enako.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2008 18:53:32   
gaja*
Uporabljamo britta filter, vodo pa še vseeno prevrejemo user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2008 19:01:51   
Anonimen
Uporabljam Anna filter (kar je isto, samo druga firma in ceneje filtri, ki pašejo tudi v Brito). Vodo spustim čez filter, potem jo pa še zavrem , kot piše tudi po navodilih. Lp

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2008 9:12:43   
Mesečnica
Midva že več let uporabljava Britto. Zdaj, ko imava user posted image , tudi njemu dajem prefiltrirano vodo. Do 7 mesecev sem jo tudi prekuhavala, potem pa nič več. Ko mu delam kašice, vodo v grelcu vode samo zavrem, potem mešam vrelo in mrzlo vodo, da dobim vodo prave temperature.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2008 9:48:57   
barika
Uporabljam Anna filter (kar je isto, samo druga firma in ceneje filtri, ki pašejo tudi v Brito). Vodo spustim čez filter, potem jo pa še zavrem , kot piše tudi po navodilih. Lp
Hm, ne vem, če to drži, jaz imam filtre Maxtra, pri anni, so pa oni dolgi filtri. prosim popravi me, če se motim.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2008 11:32:37   
copatek
Mi imamo tud Brito, vodo spustimo čez filter in potem malce prevremo. Naš user posted image  je star 2,5 meseca. Sicer pa piše v navodilih, da za osebe (diabetiki, dojenčki), pri katerih je potrebno, da je voda prekuhana, priporočajo prekuhavanje, kljub temu da je prefiltrirana. Aja Barika, tudi mi imamo Maxtra filtre.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2008 12:14:08   
Anonimen
Ja, res je. Maxtra filtrov pri Anna še nimajo, imajo navadnega, ki je kot valj. Jaz sem zadovoljna s tem, saj so trije v kompletu občutno cenejši kot od Brite. Ne vem pa, kaj je pri Maxtra filtrih bolje. Nekaj vem da je. Sem pa sama opazila, kdaj je potrebno zamenjati filter, saj se začne pri prekuhavanju nabirati na dnu posode kamen. V prefiltrirani vodi pa skuham tudi dude in flaške, saj sem enkrat v navadni, pa sem komaj belino od kamna spravila dol. Lp

(odgovor članu copatek)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?