|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Britje, again
8.7.2007 4:17:37   
kaycha
spet tema o britju, ja! ampak katerikoli forum berem, pa ceprav je toliko govora o tem, ne najdem odgovora, ki ga potrebujem. in sicer s cim si odstranjujete dlake na int. delih. sama se brijem, ampak se lahko najvec 2x na teden, pa se to me vse pece, dobim mozoljcke, ranice...user posted image  naslednji dan pa spet vse pika. ce se pa takoj spet obrijem je pa koza zelo vneta, rdeca, pece, srbi in ne naredijo se mi samo majhne ranice, ampak kar velike.
probala sem tud dep. kremo za int. predele, ki naj bi bila bolj blaga... bullshit! bi bilo isto, ce je sploh ne bi uporabla... no edin to, da me je koza se cel teden pekla, srbela in sem dobila rdece izpuscaje... da se pol se cel teden nisem mogla brit.
nimam nobene ideje vec, razmisljam edino o brazilski depilaciji, ampak ne vem no. mi ni fajn tam pred kr eno se slacit, pa se bilo baje ko 100 user posted image  tako da to skoraj odpade. a mi lahko katera svetuje, ker sem prepricana, da se zdalec nisem edina s tem problemom...?? mogoce ma katera kake britvice, ki so tako dobre, da ne drazijo koze? jaz imam ponavadi gillette, tisto roza z dvema oz. tremi rezili pa aloevero. zadnjic sem si kupila eno mal vecjo od balee, kao "brivnik", pa je isto. sestra je rekla da naj mogoce probam z mosko britvico, ker oni se morajo tud brit vsak dan in morjo tud pazit na kozo, pa se mocnejse dlake imajo za pobrit. v cem je sploh razlika med mosko in zensko britvico? a so moske boljse, bolje odstranijo dlake in pustijo lepso kozo? se lahko brijes z njimi dnevno po obcutljivi kozi?
vidim da sem kar veliko napisala...user posted image  hvala vsem ki se boste potrudile odgovortuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Britje, again
8.7.2007 8:02:06   
podnajemnica7
Kaycha zdravo!

Jaz sem imela iste probleme kot ti s kožo. Po britju je bila vsa rdeča, drugi dan so bile dlake spet zunaj in pikale če sem z roko potegnila v nasprotni smeri po koži tam spodaj. Občutek oziroma otip je bil že tak kot pri moškem z močno brado. Vedno sem imela tudi vneto kožo, pojavili so se majceni mozoljčki, vmers pa tudi nekaj velikih in je vse zgledalo zelo grdo, de me je bilo še bolj sram jih taka v kopalke in med ljudi.
Depilacijskih krem, ki so vse po vrsti agresivne če pridejo v stik s sluznico raje ne bi omenjala, ker je to sama kemija in se jih sedaj od daleč izogbibam povsod.
Tako, da na koncu sem se iz obupa odločila za brazilsko depilacijo. Naredila mi jo je ženska. Pri njej sem se počutila manj neprijetno kot pri ginekologu, pa še spodnjih hlačk ti ni treba dajat dol. Depilacija je pa trajala vsega skupaj 10 minut in to za celotno depilacijo ta male in ne samo bikini predela. Na koncu sploh nisem mogla verjet, da je vse tako hitro minilo. Pred žensko nisem imela nobenega občutka strahu, ker to opravlja že rutinsko ker je tako obdelala že ogromno strank.
In še to, če bi prej vedela, da obstaja taka depilacija bi se definitivno za njo odločila že nekaj let prej. Sedaj se odločam še za depilacijo podpazduhe in nog.
Ker občutek sedaj tam spodaj je tako mehak, zaenkrat ni sledu o ščetinastih dlakah, ki so bila že trde za znoret ko so samo prikukale na dan.

LP Martina

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2007 8:06:35   
Twetty
Ja eno varianto ti je že povedla sestra,Js se brijem z moškimi,ker se brijem kontra rasti do gladkega in se mi drugač naredijo pikice(na nogah).Baje pa je super veet krema ona ko dlake kr iz gobico odstraniš,sam ne z aloe vero(peče),to pa je kolegica preizkusila,tud na intimnih predelih in je baje super.No,velik sreče...

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2007 10:50:42   
Vrtnica79
Čao! Mene pa zanima koliko stane brazilska depilacila, pa kak dolgo to drži?
Aja,kam pa to hodite v Mariboru?
Lpuser posted image

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2007 11:55:42   
Anonimen
Čaw Kaycha!

Jaooooo jaoo pa ne Gillette!!!!! Točn te k jih omenjaš sm jst mela. In katastrofalno kožo posledično. Isti problemi kot pri tebi. Nato sm probala druge moške....ki jih je dragi zase kupu..tudi grozn...in sm ugotovila, da moške britvice pač niso za ženske..zato se razlikujejo..verjetno ne kr brezveze. Moške so bolj močne in ostrejše. Torej...ti DEFINITIVNO priporočam BIC!!!!! Tako nežnih britvic ne boš nikjer našla. Le te so se vedno obnesle. Sm jih mela že prej, vendar sm umes poskusla še druge in se vrnila nazaj na BIC. Verjemi, problemi bodo sigurno rešeni! Lahko se briješ vsak dan in ne bo nič pikic mozoljčkov, ranic. Vendar glej, da boš vzela tiste bic, katere imajo roza embalažo in so notri 5 različnih barv britvice. V sparu jih sigurno majo. Za DM nism sigurna.

LP

(odgovor članu Vrtnica79)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2007 12:30:28   
snake
jaz pa se brijem enkrat na teden tam spodaj in je prav kul, prej ko sem vsak drugi dan nekaj ustvarjala, so prišle vedno pikice in je peklo. zdej pa mi  dlake počasneje rastejo ker se manj brijem, pa koža je bolj mehka in gladka.......z voskom pa si ne bi nikoli intimne dele depilirala, to so tako občutljivi kotički našega telesa in sem sigurna da dolgoročno prinese to mantranje kože do kakšnih posledic......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2007 13:10:48   
gumbek
svetujem brazilsko saj malo boli  ampak imaš mir za cel mesec v lj. je 19 eur.

Firbec sem!

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2007 13:38:44   
digi
Evo jutri sem naročena na depilacijo, ki bi me naj rešla vseh dlak od popka navzdol user posted image user posted image user posted image  pa še pod pazduho.... Mal me panika grabi, ampak bomo videli kako bo... javimuser posted image user posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2007 13:39:14   
digi
AJa pa cena je nekje 30 eur za vse- na Ptuju

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.7.2007 15:08:54   
kaycha
kam pa hodite v lj? pa kako dolgo drzi to voskanje, da ste cist gladke? a je treba pol mal pustit, da gres spet voskat, al kar takoj ko malo ven pogleda? pa se cena me zanima, vsaj prbl.
drugace pa res hvala full vsem za odgovore, zlate steuser posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2007 15:13:58   
digi
No samo za info, sicer grem prvič na brazil varianto, sem pa bila zadnjič na bikini predelu in to kar, kak bi rekla, daleč proti srediniuser posted image  in je super.. en dan pikice pol pa nič, dva tedna mi je prišlo kakih 10 dlak ven, sedaj po treh tednih pa jih je že nekoliko več, vendar koža je čista, nič mozoljčkov nič, samo prvi dan sem bila rdeča, drugi dan pa že vse OK... Sicer pa no kot sem rekla, pri nas 30 eur: pazduhe, brazil, cele noge!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2007 0:00:30   
Anonimen
user posted image A bi bila ena tako prijazna, pa mi zaupala v detajle, kako se izvede tale brazilska. Ker očitno sem mal za luno in ne vem, si pa moja domišljija predstavlja zelo boleče stvari, kaj to ti celo mednožje od popka do vrha ritnic zalijejo z vročim voskom in potem ko se strdi potegnejo dol al kaj?user posted image
A fajn boli? Kje pa sploh to delajo, v kozmetičnih salonih?

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
9.7.2007 19:19:52   
digi
evo že nazaj, nio bilo hudo, čeprav sem si predstavljala, da bo huje, res da sem zobe dvakrat stisnila, ampak ok. Zgleda pa tzak, da sn se pač slekla, noge narazenuser posted image pa dija...  aja točno 28 eur za cele noge, pazduhe in brazil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.7.2007 19:30:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: digi

evo že nazaj, nio bilo hudo, čeprav sem si predstavljala, da bo huje, res da sem zobe dvakrat stisnila, ampak ok. Zgleda pa tzak, da sn se pač slekla, noge narazenuser posted image pa dija...  aja točno 28 eur za cele noge, pazduhe in brazil

Madona, si pa bila kosmata! user posted image user posted image Koliko je pa časa vzelo?

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.7.2007 20:23:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaycha

naslednji dan pa spet vse pika. ce se pa takoj spet obrijem je pa koza zelo vneta, rdeca, pece, srbi in ne naredijo se mi samo majhne ranice, ampak kar velike.

vidim da sem kar veliko napisala...user posted image  hvala vsem ki se boste potrudile odgovortuser posted image

No da ti zaupam skrivnost.. user posted image

Ko koncas.. mora tvoj to fajn polizat.. in bo vse v redu.. Kako punce tega ne veste??? user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu kaycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.7.2007 20:24:49   
Anonimen
Ne pomaga, Tjazy user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.7.2007 21:08:15   
Anonimen
Glih na prejšnji temi sem napisala,da sem mela iste probleme z britjem kot ti.Zdaj sem se parkrat obrila z Braunovim brivnikom in ni sledu o mozoljčkih ne o pečenju.user posted image user posted image user posted image Stane pa 40 evrov ampak je super.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.7.2007 20:34:59   
Tiana123
digi nekaj bi te vprašala, kje na ptuju pa delajo brazilsko???user posted image kater salon? 

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.7.2007 23:59:13   
pravljica
tale brazilska bi še bila za preživet...ampak vsak mesec ali še več tja hodit in denarčke nosit user posted image

jaz imam philipsov brivnik že iz OŠ (saj to še ni tako daleč user posted image  ), vsak dan zjutraj potegnem pod pazduho, na par dni po nogah (če se mi ne da z depilatorjem), pa mednožje vsak dan okoli spdnjic, do konca po potrebi user posted image  nikoli ne srbi, nikoli kakšne druge reakcije, nobenih priprav, pobrije v nulo...kako da druge še vedno z britvicami okoli letate user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Tiana123)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.7.2007 0:54:16   
nina.malina

Jaz se tudi uredim pazduhe in tamalo kar sama z električnim brivnikom. Maksimalno 15 minut v domači kopalnici, pa sem brez vseh dlak. 

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.7.2007 13:56:28   
Suzi*
Jaz imam tudi ženski brivnik, pa ni nikoli pikic! Zakon.

Brazilska za poleti je pa tudi mikavna varianta.... user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nina.malina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.7.2007 7:45:46   
mami06
vprašanje vsem, ki ste bile na brazilski v Mariboru: kje?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.7.2007 14:39:18   
Anonimen
Pozdravljene!
A mi lahko prosim katera razloži kakšna je brazilska depilacija!

Hvala in lep pozdrav.

(odgovor članu mami06)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
31.7.2007 15:21:51   
Srčekgirll
Brazilska depilacija je, ko ti z traki ( gor je vosek) odstranijo dlake na intimnih delih,itd.
To sm si 1x probala in men je cel mesec držalo, pol sm se pa spet začela brit pa ni blo fajn k so dlake spet obupne. Pa sm že kolkrat rekla da si bom spet al pa k kozmetičarki šla, pa sam govorim. PO britju z britvico je dobro če si na intim. delih da malo smukca za dojenčke in pol ne srbi pa tud rdečih mozolčkov nism mela. Probala sm vse mogoče in bi če bi mogla ocenjevat ocenila tako:
1. brazilska depilacija : (hitro, malo boleče, dlake dlje časa rabjo da zrastejo)
2. britvica: (hitro brez bolečin (razen če se ne vrežešuser posted image ), dlake hitro zrastejo)
3. depilacijska krema: (dokaj hitro, ne boleče, krema smrdiuser posted image )
4. depilator: NE hvala:( boli)
Drgače pa, če uporabljam britvico, uporabljam Venus.

P.S.
Mi je stric pravu, da on k se brije se najrajš z ženskimi britvicami (1x uporabo), saj mu dlake na obrazu zrastejo zlo počas, Pr moških britvicah al pa če se z brivnikom, pa hitreje.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.7.2007 15:32:24   
Anonimen
Hvala srček girl za lepo pojasnilo. Upam da zberem dovolj poguma za brazilsko..
Lep dan še naprej..

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?